08.09.2023 20:54:20
.....Niestety żona dostała jakiś bezhumor i tylko dolazła do jeziora Popovego mimo moich starań aby pójść na mój ukochany Dżano skąd widoki prosto mózg lasują! Ale żona propozycję mi złożyła taką:
...-Arek sam idź a ja poczekam na Ciebie tutaj!
-ot Ty wydumała! I mam Ciebie w takich dzikich górach pozostawić ???Hehhhh
-Nic się stanie !
-Dobra jak sobie chcesz ja tam byłem już dwa razy więc sobie wyluzuję ten marszrut!
Żona potem się mętnie tłumaczyła ,że jej dupa na lifcie zmarzła! Ale ja już ją dobrze znam ,że chciała mi się naprzykrzyć za komenty Mileny A. Co za zaborcza kobieta
Kto będzie na J.Popovym to usilna prośba aby zawsze dochodzić do szczyty Dżano! Tam widoki są niczym piersi młodej kobiety dla faceta który jest na głodzie!
To chyba na dzisiaj to było b na tyle! Jutro muszę dziury na słupki rębać a jeszcze piwa mi się zachciało! -Za Sega!!!!!
...-Arek sam idź a ja poczekam na Ciebie tutaj!
-ot Ty wydumała! I mam Ciebie w takich dzikich górach pozostawić ???Hehhhh
-Nic się stanie !
-Dobra jak sobie chcesz ja tam byłem już dwa razy więc sobie wyluzuję ten marszrut!
Żona potem się mętnie tłumaczyła ,że jej dupa na lifcie zmarzła! Ale ja już ją dobrze znam ,że chciała mi się naprzykrzyć za komenty Mileny A. Co za zaborcza kobieta
Kto będzie na J.Popovym to usilna prośba aby zawsze dochodzić do szczyty Dżano! Tam widoki są niczym piersi młodej kobiety dla faceta który jest na głodzie!
To chyba na dzisiaj to było b na tyle! Jutro muszę dziury na słupki rębać a jeszcze piwa mi się zachciało! -Za Sega!!!!!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))