28.07.2015 08:53:38
(28.07.2015 02:22:21)sproket napisał(a):(24.07.2015 22:41:03)arka napisał(a): Właściwie to dobry pomysł z tą plaskavicą! Jak ostatnio byłem w Nisiu to pytałem się każdej długonogiej dziewoi gdzie znajduję się Czele Kuła ! Chociaż doskonale wiedziałem gdzie ona jest! One tak fajnie mi tłumaczyły co i jak,a przy tym były takie dumne!Ale co tam, kupić nie kupić potargować można! Teraz jak tam się wybiorę będę się pytał o plaskavicę!![]()
![]()
Może da się jakaś zaciągnąć?!
![]()
![]()
arka, bo to taki uczynny naród jest, że zatrzymasz się na 5 sekund, przez 5 kolejnych popatrzysz wokół, to za kolejne 5 już przy tobie stoi jakaś dziewoja i się pyta w czym pomóc, ot kulturato można i o pljeskavicę się spytać
tylko uważać trzeba, bo np. jak w tym zemunie byłem i za blisko jednej stanąłem podlatując pod scenę, to jej absztyfikant natychmiast zerwał się z krzesła i spod baru zaraz w podskokach przyleciał z bardzo groźnym wyrazem twarzy
Sproket
No ten "Twarzowiec" powinien być rad.że dziewoja jego robi wrażenie! No cóż a ,że się pozłości trochu...... )))))))
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))

tylko uważać trzeba, bo np. jak w tym zemunie byłem i za blisko jednej stanąłem podlatując pod scenę, to jej absztyfikant natychmiast zerwał się z krzesła i spod baru zaraz w podskokach przyleciał z bardzo groźnym wyrazem twarzy