Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Achtopol / Ахтопол
W Ahtopolu juz darmowy wi-fi w calym miejscie. Maksymalna ilosc uzytkownikow sieci w tym samym czsie to 600 urzadzen.

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
To sami mieszkańcy to wykorzystają. Smile
Odpowiedz
(22.04.2018 09:41:18)orlinezze napisał(a): W Ahtopolu juz darmowy wi-fi w calym miejscie. Maksymalna ilosc uzytkownikow sieci w tym samym czsie to 600 urzadzen.

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk

To dlatego nie udało mi się tam nigdy skorzystać z wi-fi. 600 urządzeń, zwłaszcza w sezonie, to trochę mało.
Odpowiedz
Pewnie po około godzinie lub dwóch następuje wylogowanie. Ale trafienie na wolne "pasmo" graniczy z cudem.
Odpowiedz
Z tego co pamiętam było dostępne w okolicach urzędu koło portu. Trzeba było tam się udać. I nie było wcale najgorzej. My mieliśmy dostępne u siebie,ale jak człowiek udał się do centrum to też można było skorzystać.
Odpowiedz
Fotka z 2019[Obrazek: fbecf8fb881b49973104e6364df920b3.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Mam w sierpniu kwaterę w Achtopolu. Czy ktoś z Was może polecić sprawdzone restauracje? Z góry dziękuję.
Odpowiedz
Zależy co będzie otwarte[emoji12], ta w porcie zwykle była OK i ta naprzeciw portowej

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Achtopol to konik Teresy Smile
Odpowiedz
Sv. Georgi, Perła (najlepszy grill), Boruna, Chetirimata kapitani - to moja najlepsza czwórka. Wszystkie są w tym sezonie czynne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości