Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
Dobre i to zawsze pozostaje nadzieja.
Przynajmniej już nie możemy spaść na czwarte, a do ostatnich sekund wczorajszego spotkania zostawała taka możliwość.
Co to był za mecz jaka taktyka, może brak sił, a przede wszystkim drewniane nogi, zero przyjęcia poza Lewym.
Gdzie klej?
Przyjęcie lepsze maja dzieci z orlików.
Może z tego coś wyrośnie bo to co wczoraj pokazali na pewno nie nadaje się na Mistrzostwa Europy.
Jodłowcowi piłka odskakuje na siedem metrów - ludzie co to jest.
Krychowiak to porażka.
Można dalej wymieniać.
Piszczek strasznie wolny, dobrze że ma jako taki refleks, tylko takie wybicia i wjazdy na raz to może i dobre na Szkotów.
Grosicki katastrofa gubi piłkę.
Szkoda słów.
Obrona od pomocników w odległości ponad 20 do 30 metrów. Kto ich tego nauczył?
Wiem - olśnienie - Polska liga, tam jak się dzielisz to grasz, a talenty grają na boiskach przyszkolnych, bo rodziców nie stać na szkółki.
Koniec, ciśnienie skacze.
Odpowiedz
Zaraz mecz Polska - Belgia w Warnie w ME siatkarzy. Bułgarzy w Sofii grają równolegle z Niemcami.
Odpowiedz
Polska - Belgia 3:0
Odpowiedz
troszkę pomęczyli się w drugim secie.
zobaczymy jak będą wyglądały następne mecze.
Odpowiedz
Bułgaria - Niemcy 3:0
Odpowiedz
Zauważyliście jakie jest zainteresowanie siatkówką?
Szkoda rozgrywać takie imprezy przy pustych trybunach.
Bilety na grupowe od 15 do 30lewaków. Smile
Dlaczego w Polsce takie drogie. Sad Oczywiście na mecze rozgrywane w Polsce.
Odpowiedz
biznes - bo w Polsce i tak się sprzedadzą
Odpowiedz
(09.10.2015 23:27:40)sproket napisał(a): biznes - bo w Polsce i tak się sprzedadzą

Znajomi pojechali na Mistrzostwa do Warny (nasza grupa) i potem do Sofii (ćwierćfinał, półfinał i finał), na cztery osoby przejazd z biletami tańszy jak na trzy mecze rozgrywanych mistrzostw w Polsce.
Trzeba mieć fantazję.
dla naszych kibiców jest to najlepsze rozwiązanie - taniej, coś zobaczysz i nie ma problemu z biletami.
Odpowiedz
sam chciałem do sofii wyskoczyć od ćwierćfinałów ale jakoś we wrześniu mi przeszło. poza tym łaziłem kiedyś u nich na ligę światową i bilety dość tanie były, to fakt.

edit: o żeszzzzz.... ale to dawno temu było Big Grin niemniej jednak bilet kosztował mniej więcej tyle, co 4 piwa w knajpie. sala pełna oczywiście.

[Obrazek: 5b19zrmphqyk.jpg]
Odpowiedz
Ja byłem nal Lidze Światowej w Sofii na meczu Brazylia - Kuba w Armejcu. Po rejestracji na stronie pewna pula biletów była za friko!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości