Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revolut
Arek , możesz rozwinać temat, bo niewem co masz na myśli.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
W tym roku po raz pierwszy przetestowałem Revoluta na wakacjach - zaczynając od opłacenia kwatery po wszystkie płatności po drodze i wypłaty w bankomatach w BG. Wszystko bez najmniejszych problemów - z kursem pomiędzy 2,16 a 2,17 PLN za LEVa. Patrząc na kurs oferowany przez MBank (w okolicach 2,23 - 2,25 + prowizja za przewalutowanie) oceniam, że zaoszczędziłem na tym ok 500 zł w skali wakacji.
Być może gdybym miał kartę wielowalutową - mógłbym osiągnąć podobne wartości, niemniej jednak takich kart jakoś przed Revolutem było jak na lekarstwo, a teraz nie chce mi się wyrabiać nowej ;-)

ps. warto wyrobić kartę żonie / mężowi - wtedy limit wypłat z bankomatu można sobie podwoić ;-)
Odpowiedz
Można wyrobić też dziewczynie, byle się żona nie dowiedziała...Big Grin
Odpowiedz
U mnie w domu wszysci mają.
Teraz sprawdzalem w książki telefonicznej na telefonie- na ponad 2000 numerów okolo 80 mają literka R
Sam chyba sie przyczynilem do minimum 10 osób z nich Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Zakup Roviniety kartą Revolut. Koszt 14,17 RON czyli 3 €. Z karty pobrało 12,80 czyli euro po 4,26 wyszło.
Odpowiedz
4,2557 taki jest teraz kurs euro, czyli 4,26[emoji12]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Ale to chyba kurs średni. ???
Odpowiedz
Tak google podawało[Obrazek: e705fee0813b91141f817cb9c42ec0a9.jpg]

Odpowiedz
We're facing an issue which is causing some card payments to fail. We're on the case and we will let you know as soon as everything is working again. Please carry an alternative bank card with you. We're really sorry for the inconvenience.

Dostaliście dzisiaj coś takiego?

Odpowiedz
Też mam to info.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości