Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
wawo: bo w ostatnich granych o stawkę na mś2010 i 2014 mecze o wszystko zaczynały się gdzieś na 4 kolejki przed końcem eliminacji Tongue generalnie jak gdzieś wchodziliśmy do turnieju głównego to w zasadzie przed ostatnią kolejką, albo równo zawalaliśmy całą jesienną końcówkę. ostatnia taka sytuacja, że ostatnia kolejka i mecz o wszystko, gdzie wszystko zależało tylko od nas bez oglądania się na inne wyniki, to chyba miała miejsce w el mś1986 gdzie do awansu potrzebowaliśmy remisu z belgią na śląskim. tylko wtedy nie liczyły się mecze bezpośrednie (bo w tej sytuacji potrzeba było wygranej - tam było 0:2) tylko przy tej samej ilości punktów stosunek bramek a przy jednakowym stosunku strzelone we wszystkich meczach. przeszliśmy wtedy właśnie tym, ze nastrzelaliśmy bramek grecji i albanii. bo punktów było tyle samo i stosunek takoż identyczny. teraz jest podobna sytuacja. przy remisie 0:0 decyduje bramka na wyjeździe, ale przy 1:1 przechodzimy irlandię właśnie tymi bramkami nastrzelanymi gruzinom i gibraltarowi. i tak samo jak wtedy przegrany gra baraż Tongue
Odpowiedz
Nie chcę snuć podejrzeń ale wrócę do meczu Niemcy - Irlandia 0:1 - troszkę mnie to zastanawia, ale nie widziałem meczu więc ciężko się wypowiadać. Można snuć tylko przypuszczenia. Nie było by problemu gdyby nasi wygrali Smile
Odpowiedz
bulgaricus: podobnież jak na narodowym. niemcom nic nie wchodziło a irlandczycy zrobili w zasadzie jedną akcję Tongue z nimi trochę jak z grekami w portugalii. murują bramkę i liczą na kontry. tylko teraz to oni muszą strzelić. my nie. więc pewnie najpierw się zamurują i będą liczyć na jakieś rozegranie ze stałego fragmentu a potem w trakcie trwania meczu będą się musieli stopniowo odkrywać i napierać.
Odpowiedz
hehe emocje sięgają zenitu, easy panowie parę godzin i luzik, raczej
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Z bateniki zawsze obstawialiśmy wynik. Nikolaya na forum na raie nie ma. Obiecuje powrót.

Mój typ to 1:0 dla nas.
Odpowiedz
albania jedzie na euro
Odpowiedz
brawo
Odpowiedz
2:1 dla Polski, Lewy!
Odpowiedz
Będzie 3:1
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Karny dla Irlandii tylko w głowie sędziego!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości