Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bisser Hotel.
Czekam na pierwsze wrażenia Stefana, szczególnie informacje w kwestii wyposażenia pokoi czy jakichś jego braków. Byłbym wdzięczny gdybyś napisał mi coś o pokojach 105 i 305, czy ich położenie nie ma jakichś wad, na którą stronę wychodzą okna itp. Jak wcześniej wspomniałem w pewnym zakresie hotel jest mi znany, w Obzorze byliśmy w 2006 roku i mieszkaliśmy w sąsiednim pensjonacie, w Bisserze wielokrotnie korzystaliśmy z restauracji, wyróżniała się dobrą kuchnią i miłą obsługą. Sam hotel już wtedy sprawiał bardzo dobre wrażenie. Dlatego też, gdy w tym roku pojawiła się myśl żeby wakacje spędzić w Bułgarii od razu pomyślałem o Bisserze. Zdjęcia hotelu widoczne na street view przedstawiają jego rozbudowę, zostało chyba dobudowane piętro i powiększyła się bryła budynku. Niewątpliwą zaletą hotelu jest jego położenie, przy samej plaży i to w miejscu, gdzie nie ma już tłoku, droga do centrum ulicą 3-go marca zajmuje kilka minut. Łatwo jest przy hotelu zaparkować samochód i raczej jest to bezpieczne miejsce gdyż naprzeciw jest posterunek policji. Jest to też miejsce ciche i spokojne, chociaż kiedyś niektórym mogłoby przeszkadzać sąsiedztwo dyskoteki w zamku na plaży, gdzie imprezy trwały do rana, ale teraz prawdopodobnie jest ona nieczynna.
Odpowiedz
w pokoju lodówka która sięga mi do kolana ale sprawnie chłodzi. klima, tv ale marny nawet go nie włączałem, dwie szklanki w dwu osobiwym pokoju i 3 w trzyosobowym.

reszte fotek później spróbuje wkleić.

ps: Stefan chłopie błagam popraw zdjęcia, poszło ostrzeżenie Dodgy
skasowałem te zdjęcia
Odpowiedz
E tam co to za forumowicz bez ostrzeżenia.

Co do hotelu a raczej pokoi w dwu i trzyosobowych:

-Lodówka w wersji mini a nawet mikro

-Szafa ale wieszaki już w nie każdej

-Telewizor ale malutki i marny (jeśli to dla kogoś ważne)

-W pokoju dwuosobowym dwie szklanki w trzyosobowym trzy szklanki ( jeśli ktoś potrzebuje czegoś więcej trzeba wziąć ze sobą lub kupić na miejscu)

-Ręczniki są.

Ktoś pytał o pokoje 105 i 305 są identyczne jak mój 205 podemną i nademną. Później lub jutro wstawię foty z usytuowaniem w obiekcie balkon na którą są stronę itd.

Wejście na balkon

[Obrazek: 1.jpg]

Za drzwiami jest mikro łazienka.

Odpowiedz
wifi jest ale wolne do przegladania stron ujdzie ale o sciaganiu zapomnij.

rano dzialaly foty. jak bede mial chwile to poprawie albo wysle ci na maila.
Odpowiedz
Wrzucam fotki od @ Stefana

Łazienka

[Obrazek: zdjecie.jpg]

+ fotki hotelowe by @ Stefan

Marcin
Odpowiedz
Dzięki Stefan za informacje i zdjęcia, rozumiem z zamieszczonych zdjęć, że balkony we wspomnianych pokojach wychodzą na południe. Napisz jeszcze czy jest tam dostęp do jakiegoś czajnika a także czy korzystacie z hotelowych śniadań, jeśli tak, to jak one wyglądają?
Odpowiedz
Stefan dorzucę pytanie: lodówka ma mały zamrażalnik?
Marcin
Odpowiedz
(05.08.2015 18:19:19)bzyq_74 napisał(a): Stefan dorzucę pytanie: lodówka ma mały zamrażalnik?

U nas jest ta sama - dwie połówki wchodzą Wink
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
Pokoje 105 205 305 balkony na poludnie i zachod tylko na zachodzie blisko jest hotel coral.

zamrazalnik malutki jutro cykne foto tylko parowki wyciagne :p

foty wysle do bzyka

pokoje z koncowka 01 02 jak 101 102 itd maja balkony mini tarasy na wschod centralnie na moze.
pokoje z koncowkami 06 07 jak 206 207 itd to pseudo apartamenty w nowej czesci

aha czajnika nie ma. szklanki i lodowka takze kieliszki chocby na winko czy cos mocniejszego trzeba miec.

ze sniadan nie korzystalismy ale po dwoch wizytach w ich restauracji spodziewalbym sie wszystkiego najpodlejszego. nawet szopska nie jest szopska.
Odpowiedz
słuchajcie tak patrzę na ten Bisser - to atrakcyjna lokalizacja ale w środku nad wyraz skromnie - te lodówki to ciut większe od samochodowych
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości