Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bałkany trasą tranzytową dla "imigrantów"...
(23.07.2016 21:05:08)Wawo napisał(a): Bedac ostatnimi czasy w Budapeszcie widzialem wydanie wiadomosci w ktorych byl kilkuminutowy reportaz, co prawda jezyka nie znam ale wwnioskowalem z niego ze problem nadal istnieje. Po stronie serbskiej, wzdłuz muru na granicy srb-hu koczuja, maja swoje obozowiska. Dodatkowo pokazywali ujecia z Belgradu, podobnie pszesiaduja na skwerach, parkach itp.

Ahaaaa.... Jak by co to zrobię decyżyn na Keletti Pu. Czy tam albo tam ......

Dzięki Wawo za odp!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Dziś czytałem o Marszach w ramach protestu z Belgradu na granicę węgierską maszerują migranci, liczę tylko ze nie autostradą.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
(23.07.2016 19:14:58)arka napisał(a): Hmmm... Ciekawe jak w Serbii sytuacja się przedstawia?!

Ano tak się przedstawia w Horgosz:

[Obrazek: SS854343.jpg]

Dużo uchodźców przed granicą. Na autostradzie nie widziałem nikogo.

[Obrazek: SS854344.jpg]

Te zdjęcie zrobione było 17.07.2016 po prawie dwóch tygodniach gdy wracałem do Polski zauważyłem, że znacznie przybyło namiotów. Co ciekawe w obozie było bardzo dużo samochodów. To mnie mocno zastanawia i coraz bardziej wyrabiam sobie zdanie na temat samych uchodźców a przynajmniej ich części.
Odpowiedz
(23.07.2016 19:14:58)arka napisał(a): Coś wątek przycichł to może problem co do w/w przestał być problemem? Coś ostatnio w TV cisza o sytuacji na granicach!

Niebawem będzie o nich głośno - info
Odpowiedz
w necie znajdujemy taki oto pasztet bułgarski i co z nim uczynić ?
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
http://fakty.interia.pl/swiat/news-bulga...Id,2261498
Odpowiedz
Polscy policjanci będą wspierać bułgarów w strzeżeniu granicy w Strandży

http://strandjanews.com/%D0%BF%D0%BE%D0%...%BD%D0%B8/
Kwatery Primorsko
Link umieszczony za zgodą Administracji Forum
Odpowiedz
(14.09.2016 21:48:50)dar.iva napisał(a): Polscy policjanci będą wspierać bułgarów w strzeżeniu granicy w Strandży

A ja się tak zastanawiam na ile będą w stanie upilnować tak długaśnej granicy ?
Tudzież na ile będą mieli okazję korzystania z gościnności - zakwaterowania na Wybrzeżu ...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Dwadni temu , uchodcypodnie

Dwa dni temu , uchodzcy podniesli bunt w obozie w Harmanli. 400 z nich aresztowano, kilku pobito ilezy w szpitalu.

Odpowiedz
To jest zorganizowano od Erdogan celem pokazać Europie co nas czeka jak Turcja otworzy granicy.
Ten wielki bląd trzeba naprawyć.Na Europie niema co lyczyć Sad
W obozie tylko 5% to uchodcy- reszta to zorganizowana gtupa przestępcza i tak trzeba ich traktować.
Dać ich do więżenia i jak sobie zapracują na bilet powrotny odeslać do Afganistanu Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości