05.08.2016 10:57:41
Orlin - tak to wjazd do Bojno. Charakterystyczny widoczek, prawda? 
Jedziesz drogą i nagle takie coś, nie ma siły żeby nie stanąć i nie strzelić zdjęcia.
Mysza - w googlowym linku, podanym w poprzednim moim poście jest ich strona www, a tam też e-mail. Marta odpisuje czasem z dużym opóźnieniem, ale odpisuje.
Tak, o Emre pisał Kocur, od niego miałem namiary. Był tam też Marek od Buddego, był Jajac. Nad drzwiami wisiała wyblakła Tomaszkowa naklejka z .com - zastąpiłem ją jedynie słuszną.:
![[Obrazek: 1ZWvnSgREmmcazojj8D_qrU4xuXjwNLaNqMnRInv...80-h787-no]](https://lh3.googleusercontent.com/1ZWvnSgREmmcazojj8D_qrU4xuXjwNLaNqMnRInvNGESAe1hhXzv_gA2mBZefi2k0MmblKFkRBGFiygj1mKxU38Jb8KsitcIN8qmezs6J7tdEB8CExSFvvwGGigAYiIdIttQ_JTr1dzbFOzIb8JF1j9ikqowT7F1-ajFQYFX0fOmMtvnRZqS7Du-BMH-wJNYW-hEJuXKBOUo5xP16_746HAFp6q65uampu2MhwB-J8J1ImRTM-RAsLgtaFKSnP1nAVqGWiiVH-6zJJZ1yJn_2bh2cSCYw3L46gyZODiF7cMCx-4wm0q8oYl9B0ZEIjPHxMq7WjtFkS7D38wtzbnUI_7dvAGOJCgcVnk7JuR7AG5vgQbOi2EIbq9SVSAaWJ9-XgDcvXji0CbC8CCd5v0wabjL7-05Sd75hApQ_sfYGWv0A2qkCEWfMecy_54uf45qu5cjfcLbWVsy2aDGbWXYxn6RoxR1fp-E02o_IQdRepgXiJXNV1zHuYsa6qoIDR5XzUhTiXJp_oH-mb-1qcFJ4K8MBaP0PhwCpuemnNiSjyDHljZt1IU7lZF2Vi1tqnx6b6A4MFJo9yv35LHcdMwgvIu4OZtaiqE=w1180-h787-no)
Marcyr - meczet był gdzieś w sąsiedniej wsi - Medewci, przyznaje, nie widziałem go, ale słychać go było doskonale.
Słówko jestem winien w tym miejscu; Pojechaliśmy, jak to ostatnio bywa, totalnie nieprzygotowani. Nie miałem w ostatnich miesiącach zbyt wiele czasu aby szukać informacji, gdyby nie Kocur, który przygotował nam "gotowca", to snulibyśmy się po okolicy jak dzieci zagubione we mgle.
Marian - jeszcze raz, dzięki!

Jedziesz drogą i nagle takie coś, nie ma siły żeby nie stanąć i nie strzelić zdjęcia.
Mysza - w googlowym linku, podanym w poprzednim moim poście jest ich strona www, a tam też e-mail. Marta odpisuje czasem z dużym opóźnieniem, ale odpisuje.

Tak, o Emre pisał Kocur, od niego miałem namiary. Był tam też Marek od Buddego, był Jajac. Nad drzwiami wisiała wyblakła Tomaszkowa naklejka z .com - zastąpiłem ją jedynie słuszną.:
Marcyr - meczet był gdzieś w sąsiedniej wsi - Medewci, przyznaje, nie widziałem go, ale słychać go było doskonale.
Słówko jestem winien w tym miejscu; Pojechaliśmy, jak to ostatnio bywa, totalnie nieprzygotowani. Nie miałem w ostatnich miesiącach zbyt wiele czasu aby szukać informacji, gdyby nie Kocur, który przygotował nam "gotowca", to snulibyśmy się po okolicy jak dzieci zagubione we mgle.
Marian - jeszcze raz, dzięki!
Pzdr
Marek

. Rachunek za podobny zestaw - 7 lewa. Dla każdego Turecki Czaj gratis.