Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nawigacja, mapy na których jeździmy.
(29.05.2019 12:57:18)dżek napisał(a): Sygic w tym roku do Bośni, Serbii i Czarnogóry. A tak to Google maps.

Przekonałem się że najlepsze mapy na Bałkany to iGO z wgranymi mapami lokalnych dostawców. Są najdokładniejsze.
Poza tym dokładnymi mapami są te od firmy Navteq.
Sygic używa map Tomtom'a które są mniej dokładne.

Navteq są używane w HERE i w niektórych fabrycznych samochodowych nawigacjach.
W iGO możesz wgrać mapy lokalnych dostawców, Tomtom'a, Navteq.
Odpowiedz
Trochę szkoda:

Odpowiedz
Na rondzie drógi zjazd, czyli prosto[emoji6]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Trzymaj się prawego pasa i potem skręć w lewo. Smile
Odpowiedz
Dzień dobry ,
Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim.
Zawsze mam problem z gps automapy w drodze powrotnej z Bułgarii w okolicy Ramnicu Valcea -Sybin

Gubi sygnał
Odpowiedz
To może być spowodowane spadkiem siły sygnału z satelit, w lutym gm straciła sygnał w stolicy[emoji12] na chwilę co prawda, jeździłem po ulicach z intensywną zabudową. Acha no i sprawa sprzętu im starszy tym słabiej może zbierać sygnał satelit[emoji41]

Odpowiedz
https://nt.interia.pl/news-google-maps-j...Id,4529552
A jednak wraca głos gm[emoji16]

Odpowiedz
Używaliście (bądź używacie) nawigacji Waze w trakcie drogi do BG? Jeśli tak to jak z dostępnością i rzetelnością wazerów odnośnie ostrzeżeń o utrudnieniach na drodze, radarach, suszarkach, itp??
Odpowiedz
Dołączam się do pytania. Ponoć to w Bg popularna apka coś jak nasz Janosik z ostrzezeniami.
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz
(06.07.2020 17:20:41)lubelak napisał(a): Dołączam się do pytania. Ponoć to w Bg popularna apka coś jak nasz Janosik z ostrzezeniami.

Dokładnie, taki europejski janosik :Smile oczywiście tylko w granicach UE  Exclamation bo inaczej srogo za transfer wyjdzie Tongue
Odpowiedz