Ankieta: Czy w 2021 roku planujesz wyjazd do Bułgarii?
tak
71.05%
27 71.05%
nie
10.53%
4 10.53%
nie wiem
18.42%
7 18.42%
Razem 38 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta
(07.02.2021 22:43:28)bateniki napisał(a): W 2020 roku nie bilo obiektywnich podstaw przeszkadzających dla wczasowiczów Smile
Wrecz przeciwne! W dużych kurortów panowal wyjątkowy luz Smile Kto chcial, to przyjechal, mam nadzieja że w tym roku będzie tak samo!

To prawda - wakacje 2020 w Bułgarii były wspaniałe (dla odpoczywających). Wynajmujący pewnie byli innego zdania.
My zjawiliśmy się w Bułgarii pod koniec czerwca i posiedzieliśmy do końca września. To były wakacje... Wróciliśmy do Polski i złapaliśmy koronę.
Odpowiedz
Masz racje. W tamtym roku miałem chyba najfajniejszy z moich 11 pobytów w Bułgarii. Mniejszy ruch, mniejszy tłok. Spokój na granicach. A jeśli chodzi o bezpieczeństwo epidemiczne, to nie odbiegało od tego co było na co dzień w Polsce.
Mam nadzieję, ze i w tym roku jakoś uda się dojechać.
Odpowiedz
Mam pytanie do was. Czy w zeszłym roku granice serbskie w sezonie wakacyjnym były otwarte?
Odpowiedz
Dla Tranzytu tak
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Dla ruchu tranzytowego jak naj-bardziej. Nie pamiętam jakie bylo czasowe ograniczenie na przejazd, bo jechalem tylko taki malutki kawaleczek od Żelaznich wrotach do Bregovo Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Nie było żadnego problemu. Ja nocowałem w Serbii bez przeszkód.
Odpowiedz
Nie było problemu, wracałem przez Kalotina do okolic Timisoara w Rumunii

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości