Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasje i zainteresowania (oprócz BG ofc)
To jeszcze jedna dla Arka

[Obrazek: rMrMx-57LjGs.jpg?v=2]
Między tym, co słuszne, a tym, co błędne, rozciąga się wielka przestrzeń. Tam się spotkamy.

https://www.facebook.com/bulgaric
Odpowiedz
Przebijam  Big Grin  Big Grin  Big Grin  zapomniałem o Mołni!  Big Grin  Big Grin  Big Grin

[Obrazek: image?t=3&bid=569690619644&id=5696906196...Wduj60n5yo]
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
(08.11.2015 18:15:04)arka napisał(a): Przebijam  Big Grin  Big Grin  Big Grin  zapomniałem o Mołni!  Big Grin  Big Grin  Big Grin

[Obrazek: image?t=3&bid=569690619644&id=5696906196...Wduj60n5yo]

Zmiażdżyłeś mi system , już nic nie będzie takie samo.
Przecudowna , gratuluję
Między tym, co słuszne, a tym, co błędne, rozciąga się wielka przestrzeń. Tam się spotkamy.

https://www.facebook.com/bulgaric
Odpowiedz
No coś ta fotka się zakitrała )))

Кристоф

Przykleję moją Mołnię raz jeszczio ))))
Odpowiedz
e tam, już się znalazła Smile

[Obrazek: ngu9nwY.jpg]
Odpowiedz
ten to chyba z qqłką Wink
Odpowiedz
aaaaa to zajjjjjj..... Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
Odpowiedz
Witaj Arkus ! Nie wiem czy wiesz ze Ruhla / DDR / czy Glashütte sa na rynku www.garde.de , bardzo ciekawe modele . Glashütte to zegarki dla bogatych.
Odpowiedz
(10.11.2015 21:04:57)leon1406 napisał(a): Witaj Arkus ! Nie wiem czy wiesz ze Ruhla / DDR / czy Glashütte sa na rynku www.garde.de , bardzo ciekawe modele . Glashütte to zegarki dla bogatych.

Cześć Leon!!!!!!! Smile  Smile  Smile  Big Grin

Tak wiem,że taloe modele można zanabyć! Ale ja aż takim zbieraczem nie jestem! Jakoś lubię CCCP-owskije modele.

A mam tyż "Pobiedę", "Wostok'a"  Wink  Wink  Wink  i kominkową Slave'e. I to chyba wszystko?! A jeszcze duży ścienny "Junghans" . Junghansa kupiłem bratu na urodziny ale żona Jemu zabroniła przyjmować taki prezent. Został u mnie. Ty(Wy) zrozumiecie kobiety????
Odpowiedz
No,no Arka fajnie. Następna gadka przez telefon to zegarki. Artur chętnie powymienia z Tobą opinie. Z CBA lub innych służb to nie jesteś???.Aferę zegarkowa pamiętamy..
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości