Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
Ja polecam, poznałem osobiście, w tym roku drugi raz jadę "do niej"
Odpowiedz
to jeszcze prośba o informację o kilku rzeczach godnych zwiedzenia w pobliżu,
plaża to nie wszystko
Odpowiedz
(07.02.2017 22:06:10)daro napisał(a): czy Vanya Bencheva z BHC Ltd - Management and Renting Agency to osoba wiarygodna 

Czytając to forum zauważyłam, że wielokrotnie ta firma była wspominana w kontekście rezerwacji.
Moja koleżanka rezerwowała u nich apartament w ubiegłym sezonie - wszystko było ok. Cool
Odpowiedz
(06.02.2017 22:06:04)daro napisał(a): mam pytanie jak faktycznie jest z plażą w białej, jedni straszą, inni chwalą, a ja chcę zabrać 2 dzieciaków 9 i 13 lat czy warto

Plaza w bialej jest ok, tylko po poludniunia nie ma slonca bo jest wysoki klif od zachodu.
Odpowiedz
Jeżeli jedziesz autem to sporo jest pobliżu ( ja też boiska 2 raz na początku lipca) rok temu byliśmy w Nesebarze, Warnie, kawałek dalej sozopol. Musisz poszukać po tym co Cię interesuje, dla mnie najważniejsze że w byłej po prostu było spokojnieSmile
Odpowiedz
"popołudniu" to tak bliżej 17.00 My codziennie siedzieliśmy co najmniej do 16-17.00 w pełnym słońcu. I tak dłużej już się nikomu nie chciało...
Odpowiedz
Dokładnie tak jak pisze tata. Potwierdzam Smile
Atrakcje masz opisane u mnie na blogu, najbliżej choćby Warna.
Odpowiedz
Witam Wszystkich po 9 latach przerwy w tym roku w końcu znowu Bułgaria ale tym razem Biała (wcześniej był Obzor 3 razy), Wiem że Biała sie mocno zmieniła przez te lata. Mam pytanie o knajpę która polecacie ????
Odpowiedz
Dla mnie number one to Starata Czeszma.
https://www.google.pl/maps/@42.879931,27...312!8i6656
Za to nie polecam (pewnie mnie większość zlinczuje) Pri Pancho Goritsa, byłem zachęcony opiniami z forum i srogo się zawiodłem, nie wiem, może w tym roku dam im drugą szansę, ale nie na pewno. Za to jeżeli Starata Czeszma trzyma poziom, pewnie będę tam w tym roku częstym gościem.
Reszta przy Czarnomorce według mnie raczej przeciętna, nie mogę napisać która lepsza, która gorsza, wszystkie trzymają jako taki poziom, ale szału ni ma...
Odpowiedz
witam, coś cicho o białej i niesłusznie
proszę stałych rezydentów o namiar na atrakcje (zabytki, atrakcje przyrodnicze czy miejsca warte odwiedzenia w promieniu 50 km od białej
będę z rodziną między 16 a 24 sierpnia
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości