Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revolut
(05.07.2022 10:06:37)Slavekk napisał(a):
(04.07.2022 20:44:14)igi123 napisał(a): Slavekk masz rację 1% w weekend za przewalutowanie w moim przypadku PLN na Marka Bośniacka
Straciłem 2,42pln Wink
A gdybyś te BAM nabył przed weekendem to byłbyś o pół piwa bogatszy Big Grin
Revolut chyba nie prowadzi subkont w BAM, więc nie da się ich nabywać.

(06.07.2022 13:02:55)dżek napisał(a): No i wszystko jasne
... aj waj! nie pisze się o takich rzeczach banksterom. Teraz już mają sygnał gdzie mogą dowalić dodatkową opłatę.
Odpowiedz
Jak ktoś jeszcze nie posiada karta REVOLUT:

Dołącz do mnie i ponad 18 milionów użytkowników, którzy kochają Revolut. Zarejestruj się za pomocą mojego linku poniżej:

https://revolut.com/referral/nikolafec!JUL2-22-AR-H1

Jest bonus dla mnie 200 PLN, którego sie podzielime 50/50 Smile

Rejestracja trwa 5-10 min. Trzeba spelnić 5 warunków że by sie zakwalifikować do bonusu.

1) Załóż konto Revolut, korzystając z linku polecającego.
2) Aby zweryfikować swoją tożsamość i przejść nasze kontrole KYC „Poznaj swojego klienta”
3)Doładuj konto, podłączając je do innego konta bankowego lub używając karty bankowej.
4)Zamów własną fizyczną kartę Revolut (mogą obowiązywać opłaty za wysyłkę)
5) Dokonaj 3 oddzielnych zakupów o wartości co najmniej 15 zł każdy za pomocą wirtualnej lub fizycznej karty (tylko prawdziwe zakupy; transfery, hazard, karty podarunkowe itp. NIE są ważne)

Na każdym etapie sluże pomocy!
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Bardzo latwa kasa do zgarnięcia !!!
REVOLUT rozdaje prezenty z okazji 7 rocznica Smile
Jak je dostać?
Trzeba prosto sie wyksztalcyć na temat cryptowalut Smile
Placą za nauki Smile
Zasada jest bardzo prosta:
Masz kilka tematów i po każdym jest quiz! Każda prawidlowa odpowiedz jest pare złotówek Smile
W sumie 4 x 4 zł, 5 x 10 zł dostajeme w POLKADOT.
Za 5-10 minut dostalem 1,94... które natychmiast przewrócilem na....13,45$ Smile Smile Smile
Do dziela!!!
Odpowiedz
No, działa. Dzięki.
Odpowiedz
W jaki sposób tę kasę zmienić na walutę?
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz
Sprzedać kryptowalutę.
Odpowiedz
[Obrazek: Screenshot-2022-07-22-20-09-27-985-com-r...evolut.jpg]
Odpowiedz
a może tak nie sprzedawać tych DOT, co jak za parę lat będą warte fortunę ? Big Grin
Odpowiedz
Mój zięć już zarobił 5 zł. Smile
Odpowiedz
Ponieważ bankomat my "polknąl" podstawowa karta Revolut.

i tu UWAGA przy tankowanie na stacja WM Petroleum t.zw. MARESZKI- ponieważ tam sie placi TYLKO gotówki
z przodu jest bankomat gdzie sobie można wybrać gotówki. Wszystko jest OK, poza jedna istotna rzecz, a mianowicie
wszędzie bankomaty wydają 1)karta; signal dzwiękowy 2)dopiero jak wybierzesz karty- wyskakują banknoty, 3) kwitek
A TU JEST TAK- 1)KASA; 2)KWIT;3)KARTE Sad
W moim przypadku- zapomnialem karte i bankomat sobie ją zabral.
Procedura odebranie karty od wlascicielem ATM- BANK FIB bila tak okropne skomplikowana, że Revolut my zaproponowal zwrot wszystkich kosztow okolo 50 zł za standardowej dostawki karty Smile
Co dzisiaj uczynilem, dodam potem zrzut ekranu.

Karta dostane dopiero okolo 5.08. I tu takie pytanie:
karty virtualnej mam podpiętą do G-PAY
Ale jeszcze nigdy nie korzystalem do placenie w sklepie. Teoretyczne to wiem jak sie odbiwa.
ALE MNIE INTERESUJE, CZY TAKIM COŚ MOŻNA POBRAĆ KASA Z BANKOMATU???

[Obrazek: 1658579993304.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości