Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koronawirus
I ja życzę dużo zdrówka
Pozdrawiam i szerokości Kris
Odpowiedz
Duzo zdrowia dla Was i dla Wszystkich Bulgaricusow
Odpowiedz
Trzymaj się dużo zdrówka

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Kochani wracajcie szybko do zdrowia - jak się okazuje wcale nie zagraniczne wojaże przysporzyły Wam choróbsko. Zdrówka Smile
Odpowiedz
(01.11.2020 23:30:32)myszabe napisał(a): Kochani wracajcie szybko do zdrowia - jak się okazuje wcale nie zagraniczne wojaże przysporzyły Wam choróbsko. Zdrówka Smile

Zgadza się. W tym roku spędziłam trzy miesiące w Bułgarii, wróciłam do Polski i jakieś 10 dni po powrocie zaraziłam się. Trzeba było zostać w Bułgarii.
Ale u mnie to już końcówka choroby, która strasznie zwala z nóg.
Tak więc uważajcie na siebie. Respiratorów ubywa z każdym dniem...
Odpowiedz
Dzięki za miłe życzenia. Ja miałem lecieć na Maltę kilka dni przed zachorowanie, ale żona mówi zostajemy bo jak zachorujemy. No to zostaliśmy i zachorowaliśmy. A na Malcie pewnie by nas to mineło Smile
Odpowiedz
Wracaj do zdrowia.
My za dwa tygodnie mamy Cypr ale rezygnujemy.
Odpowiedz
Wracajcie wszyscy do zdrowia szybko!
(z perspektywy gdzie nic nie jest zamkniete a maski widac tylko w relacjach w telewizji powiem wam ze najwazniejsze jest utrzymanie dystansu do innych (zawsze i wszedzie) i dezynfekcja/ NIGDY nie dotykac twarzy rekami (co latwiej powiedziec niz robic).
Odpowiedz
Witamy w klubie corona.
Obecnie moja druga połowa z covidem.
Dla tych co myślą że to ściema. Uważajcie.
Pozdrawiam wszystkich bulgaricusów w tych trudnych dla nas czasach.
Odpowiedz
zdrówka Arek
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości