Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nawigacja, mapy na których jeździmy.
Radary dla nawigacji w Rumunii:

http://speedcams.tehnoplus.net/descarca.htm
Marcin
Odpowiedz
Sygic nie potrzebuje dostępu do internetu !!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam i szerokości Kris
Odpowiedz
szybkie pytanie, co wybrać ? bo w następną sobotę wyjazd

here w nokii nie ma punktów pośrednich więc niech sobie wsadzą ten produkt nie powiem gdzie, a tak miało być łatwo...

w szranki staje garmin i tomotom bo mają darmową aktualizację na zawsze, co wybrać ? obie to mają BG pokrytą w 60%, pytanie co to oznacza
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Osobiście wybrałbym garmina
Odpowiedz
Peter może ten Sygic - opcja full na 7 dni. - zainstaluj przed wyjazdem, a na powrót w komórce żony. Smile
Marcin
Odpowiedz
marcin myślałem o tym, ale już mam dość walki z navi w telefonie, rok temu padł mi telefon i ... jechaliśmy na papierowych, są one mało poręczne ( w telefonie ) - po polsce ok, natomiast na dłuższą trasę z mnóstwem punktów pośrednich to już szlag człowieka trafia, zresztą jak już garmin i tomtom dają dożywotnią aktualizację to można już myśleć o sprzęcie

igi powiedz coś o garminie więcej
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
a co powiecie na Automapa EU z witaminką?;-)
Odpowiedz
Automapa tylko w Polsce się sprawdza
Odpowiedz
Nie wiem jak am ci się sprawdzi. Mi nagrzewało telefon. Jak nagrzaĺo to odłożył ładowanie i klips. Na szybie w ogóle do kitu bo się nagrzewa. W nocy kumpel ładował na power banku. Ja osobiście jeżdżę na ttomie ale zewnętrzne urządzenie. Może nie jest idealny ale przyzwyczaiłem się. Automapa parę razy mnie zrobiła w jajo.

Tomtom nie ma 100% pokrycia dróg w Bułgarii ale mi to nie przeszkadza. Za to Europa Zachodnia super. Pz dr
Odpowiedz
a garmin ma pokrycie przez całą trasę?
Odpowiedz