23.04.2017 20:15:50
|
DIT Evrika Beach Club Hotel vs. Iberostar Sunny Beach Resort
|
|
23.04.2017 23:12:44
Może nie tylko SB, może Primorsko...
https://bgstay.com/en-t-50-apartments-in...o-bulgaria np. to http://pochivka-na-more.bg/
24.04.2017 11:10:24
(23.04.2017 20:15:50)tata napisał(a): https://www.santamarina.bg/en polecam - byłem dwukrotnie plaża należąca do kompleksu może nie zachwyca (mała) ale można udać się nieco w stronę Czernomorca i plaża super widać to tu https://goo.gl/maps/87r284Q3MZ72 do samego Sozopola może ze 2 km - można na nogach, taksówką albo takim niby "pociągiem" na bazie traktorka na terenie ośrodka wszystko co potrzeba.
68 € za noc za dwójkę ze śniadaniem w niskim sezonie. W wysokim robi się 99,90 €.
Warunki w porządku. Cena jak dla mnie za wysoka.
24.04.2017 12:22:32
Zbyt mało wiemy o preferencjach mahum żeby coś więcej zaproponować, nie wiemy ile osób, ile dzieci, jaki dokładnie termin, czy musi być all czy wystarczą śniadania... Cena do 60E za 4 osoby bez wyżywienia w nowym, dużym apartamencie z widokiem na może i przy plaży, a równocześnie nie na zadupiu to teraz oferta raczej nie do zdobycia na termin w wysokim sezonie. Takie cuda to rok wcześniej się rezerwuje. Teraz 100E za powyższe to by była okazja.
24.04.2017 16:24:20
Ok. 2+1, AI, w ostateczności FB, wyłącznie hotel, koniecznie z basenem.
Za apartamenty podziękuję (no chyba, ze z wyżywieniem), ALE nie chcę nawet oglądać niczego co kojarzy się z codziennymi obowiązkami, w szczególności z wyposażeniem kuchennym, więc wszelkie studia absolutnie wykluczam. Cena do 800 zł/dobę, oczywiście za pokój z AI.
Mahum rozumiem Twoją niechęć do gotowania na wakacjach sam tak mam bo na codzień to ja gotuję w domu. Ale nie wykluczaj apartamentów. Cały urok w BG jest właśnie w tym że jadasz po knajpach. Przynajmniej dla mnie jest to nieodłączna cześć wakacji w BG na co nie mógłbym sobie pozwolić w Grecji czy we Włoszech. Jechać na wakacje i szczypać się z kasą to dla nas nonsens. Twój max za hotel z all to prawie 200E za dzień. To bardzo dużo pieniędzy jak na BG. Wyobraź sobie wypasiony 2 pokojowy apartament z tarasem i widokiem na morze + basen. Za 70E dziennie powinieneś na luzie ogarnąć. Zostaje Ci prawie 130E czyli 250 leva dziennie na żarcie i napoje. Nawet gdybyś się stolowal w najlepszych knajpach i wypił tam morze piwa i wina to tego nie przerobisz. A jeśli nawet to nie jesteś skazany na 1 kuchnie hotelową tylko za każdym razem jesz tam i wtedy kiedy masz ochotę i kaprys. Knajpy w BG są w większości dobre i tanie. Moim zdaniem szkoda wakacji na all w BG.
No ale jak mawiał mój dziadek "jeden lubi róże, drugi jak mu nogi śmierdzą " Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
20.05.2017 13:18:14
Kojarzy ktoś może hotel PrimaSol Sineva Park w miejscowości Sv. Vlas? Posiada on wysoką średnią ocen, ale praktycznie nie ma o nim polskich opinii na żadnym z portali. Nieopodal jest wyższy standardem (teoretycznie) siostrzany hotel PrimaSol Sineva Beach, którego rezerwacja w moim terminie możliwa jest jedynie przez jakąś niemieckojęzyczną stronę.
Kolejne pytanie - jak bardzo te hotele różnią się standardami od siebie. Mam zarezerwowany Sineva Park przez booking.com, ale pojawia się możliwość zmiany, pytanie czy warto? Czy różnica w klasie hoteli jest zauważalna?
21.05.2017 09:54:18
PrimaSol Sineva Beach jest bliżej morza
![]() ======================================== Za dużo sie przejmujesz szczególow ![]() grunt to fajna pogoda i dobre towarzystwo!
"In vino veritas, in aqua sanitas"
30.05.2017 19:23:50
Witam bardzo serdecznie.
Mam wielka prosbe ,czy mozecie podac miejscowosci w ktorych sa male domki do wynajecia nad morzem. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Das Club Sunny Beach | Ewa | 1 | 1,779 |
07.08.2024 15:02:01 Ostatni post: MariaJanina |
|
| Hotel Iskar | qewir | 2 | 3,326 |
29.07.2016 13:45:06 Ostatni post: qewir |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości