Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
Jutro hystoryczny mecz GRIGOR DIMITROV- ROJER FEDERER na 1/8 w Wimbledon
popatrzme sobie:

Grigor Dimitrov - Beyond the Impossible (HD)

https://www.youtube.com/watch?v=sA5DMMWVL9g
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Bez szans Grigor wg mnie, krol fedex na trawie zbyt mocny
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
А u nas wróbelki czwierkają że właśnie dzisiaj nastąpi przekazanie koroni królewskiejSmile
Odpowiedz
Maciej Bodnar wygral 20 Etap Tour De France. Michal Kwiatkowski był drugi, a brytyjczyk Chris Froome- trzeci.
Odpowiedz
Brawo nasi.
Odpowiedz
Legia męczy się z jakimś klubem z Kazachstanu. Obciach totalny. Nawet piłki nie potrafią celnie podać.
Odpowiedz
A ja dziś próbowałem śledzić Kubicę. Co za gość . Już planuję na wiosnę zaliczyć wyścig z jego udziałem . Pare lat temu w wyścigową niedziele siadaliśmy wszyscy i oglądaliśmy z otwartymi gębami

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Legia strzeliła gola. Przypadkiem.

Ha ha ha. Kopacze przegrali. Z Wisłą Puławy wygracie w pucharze. Na pewno.
Odpowiedz
(02.08.2017 21:53:43)dżek napisał(a): Legia męczy się z jakimś klubem z Kazachstanu. Obciach totalny. Nawet piłki nie potrafią celnie podać.

Klub jak klub, ale trener jest bułgarSmile

W 2014 roku pod kierownictwem Stanimir Stoilov zdobywa pierwszy tytuł Kazachstanu w swojej historii. Również pod jego kierownictwo po raz pierwszy wchodzi w grupach Ligi Mistrzów wraz z nią stał się pierwszym zespołem, który zagra kazachski w grupach.
Odpowiedz
MŚ Londyn 2017: sensacja w finale biegu na 100 metrów! Justin Gatlin mistrzem, Bolt z brązem
Usain Bolt nie zdobył czwartego z rzędu złota w biegu na 100 metrów na mistrzostwach świata. Jamajczyk nieoczekiwanie przegrał w Londynie z Amerykanami - Justinem Gatlinem i Christianem Colemanem!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości