Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
Czesto widze tu ludzi wysmarowanych jakims blotkiem, ktos cos podpowie o co chodzi ?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Podobno dobrze robi na wszystkie choroby, na Karadere z klifów leją się małe strumyczki i tam się tym błotem można wysmarować[emoji6]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Nie na temat ale ...: Byala Cliff basen: dziewczynka ok.10 lat do mamy: "mamo wez tate z basenu bo taki nawalony, ze chodzi na czworaka" ...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Hej
Wiecie może gdzie pri pancho otworzyło się w byalej ? Wogole jakie knajpki polecacie w tym roku?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Nie do końca rozumiem twoje zapytanie. O Pri Pancho jest mnogo na forum, w wujku Google wystarczy wpisać nazwę. Lokalizacja jest w tym samym miejscu od lat - chyba ze masz inne info to się podziel

ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
W zeszłym sezonie ktoś pisał, że mają otworzyć filię w Białej. Stąd pewnie pytanie.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
(15.07.2018 22:55:01)wojtekpl napisał(a): W zeszłym sezonie ktoś pisał, że mają otworzyć filię w Białej. Stąd pewnie pytanie.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie.

Mieli otworzyć rok temu, ale rozmawiałem z właścicielem i nie zdążyli. W tym roku jest już otwarte ale podobno nie jest to typowa mechana.

Wieczorem dostałem od nich sms, więc adres aleno potwierdzenia jest ul. Han krum 26. Jak uda się sprawdzić to dam znać tym bardziej że jestem już w byalej.

Odpowiedz
Witam
Czy można prosić o ranking restauracji w Białej . Chodzi mi o świeże informacje z tego roku gdzie dobrze można zjeść i w miarę w rozsądnych cenach , gdzie się popsuło jedzenie w stosunku do roku ubiegłego itd. Czyli jakie knajpy polecacie w sezonie 2018.
Odpowiedz
(20.07.2018 09:40:08)dzin78 napisał(a): Witam
Czy można prosić o ranking restauracji w Białej . Chodzi mi o świeże informacje z tego roku gdzie dobrze można zjeść i w miarę w rozsądnych cenach , gdzie się popsuło jedzenie w stosunku do roku ubiegłego itd. Czyli jakie knajpy polecacie w sezonie 2018.

Chyba za dużo nie pomogę bo wszędzie gdzie byliśmy, było ok. Jak to zwykle bywa a to szopska lepsza w jednym miejscu, a to szaszłyk gdzie indziej. Byliśmy w Pri pancho goritsa, koszarata , panorama.

Generalnie w Byalej w tym roku nie za dużo ludzi. Dużo osób poleca perle . Jak jeszcze gdzieś zajrzymy to napiszę ale w tych wyżej byliśmy już kilka razy w każdej i do tej pory po prostu ok.

Odpowiedz
Bistro Difanakis ul Zdravko Bombov badajże, zwłaszcza rybka zza szyby

Aaaa i domowe wino, białe [emoji38]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości