Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
......BICIE PIANY..... TU PO TYLE TAM PO TYLE, TEN WIERZY TAMTEN NIE . Kurs waluty wszędzie może być różny jednak w banku najpewniej prosta zasada zapytaj kasjera o kurs i o prowizje przed wymianą waluty, a czasy wymiany na ulicy dawno minęły......... pozdrawiam
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
(08.09.2015 20:24:46)jons napisał(a): ......BICIE PIANY..... TU PO TYLE TAM PO TYLE, TEN WIERZY TAMTEN NIE . Kurs waluty wszędzie może być różny jednak w banku najpewniej prosta zasada zapytaj kasjera o kurs i o prowizje przed wymianą waluty, a czasy wymiany na ulicy dawno minęły......... pozdrawiam
jons jak bicie piany to się nie wypowiadaj w temacie - oprócz info o kursach, są tu też informacje na co uważać, czego unikać, np: prowizji itd., bank powiadasz ? - gdzie one są ? raptem 30% miejscowości na wybrzeżu posiada banki,
ps: i wyłącz capsa, chyba, że nie dowidzisz
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Reputacja:
0
i tu temat się zaczyna i kończy pzdr
Reputacja:
0
09.09.2015 07:43:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2015 07:54:52 przez jons.)
proszę czytać ze zrozumieniem -pozdrawiam wszystkich fanatyków BAŁKANÓW
Peter sądząc po twoim wpisie pod tekstem z całym szacunkiem dla Ciebie i dla forum śmiem twierdzić że jesteś młodym bulgaricusem i jeszcze wiele przed Tobą w temacie BG,
dużo wiem o BG- jak co to pytaj jezdze do BG od ponad 20 lat pzdr
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
jons - tym bardziej powinieneś sobie przypomnieć jak to było gdy jechałeś pierwszy raz...
wiedzę czerpało się z przewodników marnej jakości, nie było takich platform do wymiany informacji jak chociażby nasze forum - dziś jest o wiele łatwiej a takie wątki jak ten są ważne, bo można stracić sporo kasy
jons - skoro jeździsz do BG od 20 lat, to chłopie gdzie twoje relacje ? gdzie posty w dojazdach ? miejscowościach ? przecież jesteś pewnie wypełniony po brzegi informacjami, o których tacy jak ja mogą tylko pomarzyć ? nie widzę takich informacji, może przeoczyłem ?
a w tym wątku masz najwięcej do powiedzenia...
ps: czy jestem młodym bulgaricusem ? a co to znaczy ? to wróżenie z fusów, ja śmiem twierdzić, że jesteś zakamuflowaną opcją niemiecką ( cytując klasyka ) z całym szacunkiem dla opcji niemieckiej
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Reputacja:
0
Wymiana informacji. Jakich? Jak kupić winiete RO na necie czy może ile jest dziur na słowackich drogach. -pozdrawiam bez odbioru.
zaspokoję Twoją ciekawość -żadna opcja.