Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jedzenie dla dzieci
Kilka już osób na forum wspominało o jelitówce - może to ten wąglik a nie jelitówka Smile.
Odpowiedz
Zasada R. będzie cytat clasico Romano: "Przyjmujesz nie chorujesz" koniec cytatu Smile
Odpowiedz
miszcz R. ma zawsze rację

Bulgaricus - Gerbera to chyba tylko na środku pustyni w Australii nie dostaniesz ( choć...), tak na serio, wszystko jest dostępne, z tego co pamiętam to zupka słoik 2-2,5leva, i to w Obzorze
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Market w Obzorze, trochę niewyraźne, ale akurat to najciemniejsze i najwęższe miejsce w całym sklepie Smile a, nie chciałem flesza ustawić, zajrzałem do dwóch mniejszych sklepików i też są tego typu rzeczy w mniejszej ilości, ale są.
[Obrazek: 20150803_092226.jpg]

[Obrazek: 20150803_092238.jpg]
Odpowiedz
chryste, to Romek aż tak cię sponiewierał przez tydzień ? żeby aż tak się ręce trzęsły ? na zlot w październiku R. nie zabieraj, to ponad moje siły wątrobowe
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(02.08.2015 22:47:02)mierzey napisał(a): Musicie więcej rakiji przyjmować. Nie wiem jak Wam dzieci zareagują, ale Wy na pewno dobrze. Z 20 lat tu jeżdżę i jelitówki nie miałem  Tongue

Rzeczywiście wysokoprocentowe spożywamy w małej ilości.  Za to niskoprocentowe w większej. Może to też działa leczniczo, bo nam się poprawiło.  Zaskakujące ile tu można wypić piwa bez konsekwencji dnia następnego. 
Pierwszego dnia kupiliśmy standardowe objętości piwa ze zdziwieniem patrząc na te wielkie 2-litrowe plastikowe butelki. Szybko przerzucilismy się na butelki o większej pojemności i zastanawiamy się czy na pewno nie są dostępne obszerniejsze niż 2 l ... Smile
Odpowiedz
Dzięki Mierzeyku na Ciebie zawsze idzie liczyć, jak małej caca nie będzie smakować to udam się do marketu i ze spokojem zabuduje zupkę ze słoika.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości