Liczba postów: 38
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czekam na pierwsze wrażenia Stefana, szczególnie informacje w kwestii wyposażenia pokoi czy jakichś jego braków. Byłbym wdzięczny gdybyś napisał mi coś o pokojach 105 i 305, czy ich położenie nie ma jakichś wad, na którą stronę wychodzą okna itp. Jak wcześniej wspomniałem w pewnym zakresie hotel jest mi znany, w Obzorze byliśmy w 2006 roku i mieszkaliśmy w sąsiednim pensjonacie, w Bisserze wielokrotnie korzystaliśmy z restauracji, wyróżniała się dobrą kuchnią i miłą obsługą. Sam hotel już wtedy sprawiał bardzo dobre wrażenie. Dlatego też, gdy w tym roku pojawiła się myśl żeby wakacje spędzić w Bułgarii od razu pomyślałem o Bisserze. Zdjęcia hotelu widoczne na street view przedstawiają jego rozbudowę, zostało chyba dobudowane piętro i powiększyła się bryła budynku. Niewątpliwą zaletą hotelu jest jego położenie, przy samej plaży i to w miejscu, gdzie nie ma już tłoku, droga do centrum ulicą 3-go marca zajmuje kilka minut. Łatwo jest przy hotelu zaparkować samochód i raczej jest to bezpieczne miejsce gdyż naprzeciw jest posterunek policji. Jest to też miejsce ciche i spokojne, chociaż kiedyś niektórym mogłoby przeszkadzać sąsiedztwo dyskoteki w zamku na plaży, gdzie imprezy trwały do rana, ale teraz prawdopodobnie jest ona nieczynna.
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
wifi jest ale wolne do przegladania stron ujdzie ale o sciaganiu zapomnij.
rano dzialaly foty. jak bede mial chwile to poprawie albo wysle ci na maila.
Liczba postów: 38
Reputacja:
0
Dzięki Stefan za informacje i zdjęcia, rozumiem z zamieszczonych zdjęć, że balkony we wspomnianych pokojach wychodzą na południe. Napisz jeszcze czy jest tam dostęp do jakiegoś czajnika a także czy korzystacie z hotelowych śniadań, jeśli tak, to jak one wyglądają?
Liczba postów: 1,190
Reputacja:
66
Stefan dorzucę pytanie: lodówka ma mały zamrażalnik?
Marcin
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
05.08.2015 20:34:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.08.2015 20:39:31 przez Stefan.)
Pokoje 105 205 305 balkony na poludnie i zachod tylko na zachodzie blisko jest hotel coral.
zamrazalnik malutki jutro cykne foto tylko parowki wyciagne :p
foty wysle do bzyka
pokoje z koncowka 01 02 jak 101 102 itd maja balkony mini tarasy na wschod centralnie na moze.
pokoje z koncowkami 06 07 jak 206 207 itd to pseudo apartamenty w nowej czesci
aha czajnika nie ma. szklanki i lodowka takze kieliszki chocby na winko czy cos mocniejszego trzeba miec.
ze sniadan nie korzystalismy ale po dwoch wizytach w ich restauracji spodziewalbym sie wszystkiego najpodlejszego. nawet szopska nie jest szopska.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
słuchajcie tak patrzę na ten Bisser - to atrakcyjna lokalizacja ale w środku nad wyraz skromnie - te lodówki to ciut większe od samochodowych
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”