Witam
To mój pierwszy post na nowym forum. Na starym się trochę udzielałam ale chyba pod innym nikiem.
Na następną trasę wybraliśmy Obzor. 2 lata temu było Primorsko u Darivy ( bardzo miło wspominamy ten pobyt), w tym roku zdrada z Albanią ( ale na najbliższe wakacje wracamy do Bułgarii)
Czytając trochę już wiem że Obzor może być dobrym wyborem ze względu na dzikie plaże w okolicy a my to lubimy.
Ale nadal mam kilka pytań.
Czy Obzor jest porównywalny z Primorskiem ? Odbywają się tam wieczorkami jakieś występy ? Znajdzie się coś wieczorem dla 8 i 15- latka ? ( gokarty, kłady, jakieś inne atrakcje ?)
Z tego co doczytałam dobra lokalizacja to okolice zameczku (cisza a jednocześnie niedaleko do atrakcji wieczorem). Potwierdzacie ? Czy inne lokalizacje są warte polecenia.
Zastanawiam się nad hotelem Bizzar ( ale opinie są różne) czy ktoś może mi napisać jak w tym hotelu położone są pokoje ( apartamenty dla 4 os.) ? i czy basen jest rzeczywiście taki malutki ?
Poszukuje tak jak mysza hotelu lub pensjonatu, niezbyt dużego, z basenem, o rodzinnej atmosferze, położonego w cichej okolicy ( bez dyskotek obok) a jednocześnie niedaleko centrum.
Mysza jak coś znalazłaś to daj znać
A do bzyka mam prośbę o dokończenie relacji bom strasznie ciekawa jak mu się podobało.