Liczba postów: 3,791
Liczba wątków: 0
Reputacja:
72
A..Jednak jest nie ugiety. Rano zjawia się znowu i koniecznie chce wybrać się z nami na plażę. My znowu się migamy Pakujemy dzieci i wyjeżdżamy. Po drodze zajezdzamy do Margo. Mowiwy mu o zjeździe bulgaricusow. Dzwoni do swojej żony Krysi. Krystyna umawia się z nami na południe. My jedziemy na plażę. A.. Jednak z nosem psa tropiciela znajduje nas i tu.Nieodzownie towarzyszą mu małe buteleczki...
Reputacja:
72
25.08.2015 09:07:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2015 09:08:46 przez teresa.)
Ja rozumiem, że jest dawka terapeutyczna. Dziwię się tylko,że rodzina wsiada później do auta. Lek lekiem jednak pozostanie,bo tak schorowany człowiek nie może zapomniec o ich przyjmowaniu. Siedzimy na plaży dzięki Bogu krótko,bo musimy się zebrać do Primorska.A.. jednak nie odpuszcza. Jak wrocicie wcześniej to my dopiero o1 szej idziemy spać.Jacy my jesteśmy niewdzieczni....
Liczba postów: 336
Reputacja:
19
25.08.2015 09:13:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2015 09:17:16 przez kalachol.)
Teresa, jakby to na mnie trafiło, to chyba bym już siedział.
Ale piisz dalej. Moja córka lubi horrory. :-D
Reputacja:
72
25.08.2015 10:43:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2015 10:45:40 przez teresa.)
Zapomniałam jeszcze o jednym wydarzeniu.Spotykam p"przyjaciół"A..w sklepie u Margo. A..rok temu zorganizował im u siebie wczasy all inclusive. Wzial pieniążki za wyżywienie (on wszystko potrafi) dobrze gotuje. W apartamencie ma przecież kuchnię. Dobrze ,że obcie ta wykupili z własnym dojazdem,bo często przywozi gości własnym transportem i czuje się wtedy w obowiązku zapewnić im wszelaka opiekę. ..
Reputacja:
72
Lokatorzy A.. to trzej górnicy z żonami. Razem 6osob. Wersja żywieniowa (o czym dowiedzą się dopiero na miejscu)nie obejmuje śniadań(jak wspomniałam wcześniej A.. śpi w zamkniętej kuchni do 12 tej).Jednak dostępnajest woda.(kranowka w toalecie)...
Reputacja:
72
A... na obiad najczęściej kupował ryby w ilości 1 kg na 9 osób. Panowie chodzili więc głodni . Oproznial butelki znajdujące się w lodówce.Zjadal zakupione przez nich owoce.W tych to okolicznościach przyrody doszło do bijatyki i lokatorzy wynieśli się do Margo...
Liczba postów: 336
Reputacja:
19
Tupet tupetem, ale jak taki A. musi z siebie być dumny.
Reputacja:
72
Pozostawiamy teraz A.. Primorsko czeka. Wracamy po dniu na plaży spędzonym z naszym najlepszym kumplem. Doprowadzamy się do porządku. Przeganiamy jeszcze psa,żeby nie czuł się pominięty. Zajezdzamy po Krystynę i startujemy do Primorska. Po drodze mija nas samochód na śląskiej rejestracji. Samochód pozdrawia nas przyjaźnie światłami. Jak okazuje się na miejscu to nasz moderator(Marku pozdrawiamy całą Rodzinkę).Szukamy miejsca parkingowego i gonimy na spotkanie. Nie możemy się spoznic. Mamy przecież umowiona schadzke przed kamerka z całym forum.....