Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowicjusz w Sozopolu 15`
(03.09.2015 07:40:01)wiklosl napisał(a): Kiro a jak z parkowaniem w Martinezie? Miałem tam się zatrzymać ale brak parkingu mniezniechęcił.

Jest wzdłuż hotelu w bocznej uliczce, faktycznie ilosc miejsc ograniczona ale nie ma duzo aut takze bez problemu, a hotel Wiklosl polecam Smile
Odpowiedz
Teraz coraz luźniej się robi wszędzie.
Odpowiedz
Dzięki za info, może w przyszłym roku.
Odpowiedz
(02.09.2015 22:10:06)kiro napisał(a): te uszczypliwości dzek są bardzo nie namiejscu...poszukuje bimbru bo po nim mnie głowa nie boli, jak nie chcesz pomoc to poprostu nie odpisuj...

Te uszczypliwości, kiro są jak najbardziej na miejscu. Umieściłeś 63 posty na forum. W ilu postach napisałeś coś innego oprócz pytania o trasę, inną wersję trasy, jeszcze inną wersję trasy, jeszcze inną wersję tej kolejnej zmodyfikowanej trasy, etc.
Na tym forum trzeba wnieść coś od siebie a nie tylko pytać, pytać i pytać. Jesteś już któryś tam dzień w Sozopolu.
Czy coś napisałeś? To może pofatygujesz się i coś w końcu skrobniesz.
Bo jak zadasz kolejne pytanie to następne moje komentarze mogą być jeszcze bardziej uszczypliwe.
Wnieś jakąś wartość dodaną!
Amen.

P.S.
Nie nazywaj domasznej bimbrem!

kiro, może napisz coś o cenach w Martinezie
Odpowiedz
(03.09.2015 15:39:13)dżek napisał(a):
(02.09.2015 22:10:06)kiro napisał(a): te uszczypliwości dzek są bardzo nie namiejscu...poszukuje bimbru bo po nim mnie głowa nie boli, jak nie chcesz pomoc to poprostu nie odpisuj...

Te uszczypliwości, kiro są jak najbardziej na miejscu. Umieściłeś 63 posty na forum. W ilu postach napisałeś coś innego oprócz pytania o trasę, inną wersję trasy, jeszcze inną wersję trasy, jeszcze inną wersję tej kolejnej zmodyfikowanej trasy, etc.
Na tym forum trzeba wnieść coś od siebie a nie tylko pytać, pytać i pytać. Jesteś już któryś tam dzień w Sozopolu.
Czy coś napisałeś? To może pofatygujesz się i coś w końcu skrobniesz.
Bo jak zadasz kolejne pytanie to następne moje komentarze mogą być jeszcze bardziej uszczypliwe.
Wnieś jakąś wartość dodaną!
Amen.

P.S.
Nie nazywaj domasznej bimbrem!

kiro, może napisz coś o cenach w Martinezie

Panie Moderatorze dzek, prosze abyś zapoznał sie z regulaminem forum, a na polemike z Tobą i straszenie "uszypliwościami" jestem za stary...Forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. To jest osatni post jaki pisze w którym dyskutuje z Tobą.
Pozdrawim.
Odpowiedz
Może jest jakiś powód, który powoduje, że kiro tak szczegółowo wypytuje o różne rzeczy. A my o nim nie wiemy. Czasem pozory mylą. Bądźmy wszyscy bardziej przyjaźni dla siebie - zgoda buduje niezgoda rujnuje. Już mieliśmy tutaj pewną niezgodę 4 miesiące temu. Wiem, że parę osób się oburzy na mojego posta ale ja wolę załatwiać sprawy polubownie taki już jestem.
Odpowiedz
(03.09.2015 20:03:55)Bulgaricus napisał(a): Może jest jakiś powód, który powoduje, że kiro tak szczegółowo wypytuje o różne rzeczy. A my o nim nie wiemy. Czasem pozory mylą. Bądźmy wszyscy bardziej przyjaźni dla siebie - zgoda buduje niezgoda rujnuje. Już mieliśmy tutaj pewną niezgodę 4 miesiące temu. Wiem, że parę osób się oburzy na mojego posta ale ja wolę załatwiać sprawy polubownie taki już jestem.

We sumie racja............. Wink
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
Dzeku kto pyta nie błądzi. My też kiedyś zaczynaliśmy. Chociaż dalej nie czuję się pewnie w temacie. Znowu zmiana trasy i zmiany na miejscu i to jest piękne..
Odpowiedz
No, dobra, kiro....pytaj dalej...w sumie to Twój wątek.
Odpowiedz
Jak tam Sozopol?
Odpowiedz