Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
...moi drodzy - ktoś był ? jakieś wrażenia, uwagi - noclegi, ceny itd ? trochę czytałem, ale może ktoś się podzieli swoimi uwagami ?
zaczynamy myśleć nad kierunkiem w przyszłym roku, chodzą nam po głowie różne pomysły
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 1,190
Reputacja:
66
Piotrze, myśmy byli z Agą w 2009 r w Petrovacu, spokojne miasteczko - 2 x mniejsze jak Obzor - deptak wzdłuż plaży- osobiście polecam.
Wszędzie blisko na wypady ( Kotor/Budva/Bar itp.)
Marcin
Reputacja:
103
08.09.2015 12:15:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2015 12:15:59 przez peter.)
no właśnie, zapomniałem dodać, że ma być piasek i spokój...
mastika to rzucaj propozycje
ks. Tischner
Reputacja:
103
no właśnie w Becici jest piasek tylko domyślam się, że tłok
natomiast Ulcinj - tam sporo naszych ? co fe, nie bardzo ?
ks. Tischner
Liczba postów: 1,801
Reputacja:
78
Mnie się w Ulcinj bardzo podobało, plaża miejska jest co prawda masakrycznie zatłoczona, ale na dużej plaży starczy miejsca dla każdego. Becici czy Budva to człowiek na człowieku.
Liczba postów: 1,801
Reputacja:
78
A serio polecam Buljaricę, jak się nie trafi na nawalonych rodaków, to zazwyczaj o 23:00 już jest jak pod zamkniętym kurnikiem. Cisza i spokój. Plaża całkiem długa, w niektórych częściach faktycznie piaszczysta. Blisko jest w zasadzie wszędzie, czy to do Kotoru czy Cetinje (koniecznie należy zwiedzić). Nad jezioro Szkoderskie jest mniej niż 30 kilometrów.
Reputacja:
103
mastika - planujemy gdzieś od 25 czerwca pobyt, rozumiem, że wtedy to nie ma tłumów ? myślę też nad Ulcinj... na dojeździe 2 dni Kotor
w planach też jest thassos, gdzielibyśmy też wrócić do sinemorca, ahtopolu ale co z tego wyjdzie - zobaczymy, w każdym razie muszę coś nowego liznąć
ks. Tischner