Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
A ja sobie nieco rakii łyknę, a co Smile
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
Smokiniowa Rakia Smile, albo nie savoy z colą
Odpowiedz
ja sobotnim wieczorkiem albo robotka,
albo gin (chyba ten przywieziony z Żanety bg) z miejscowym tonikiem Huh na koncerciku Cool

może to niezbyt męski napitek, ale ten zestaw akurat lubię powoli sączyć
Odpowiedz
no to zależy w jakim charakterze na tym koncerciku, czynnym czy biernym Big Grin
przy czynnym to raczej po, co mi nie zawsze wychodzi Cool

e tam niezbyt męski. też lubię Smile jakby co zawsze możesz metodą imprezowo-studencką. w bg to się po prostu wkładało ćwiartkę cytrynki w szyjkę i jechało ten gin z gwinta Wink
Odpowiedz
teraz biernie, chociaż zdarzało się i czynnie (ale raczej jako wspomożenie bardziej aktorskie) i jak było przed, to ciekawie czasami wychodziło. Big Grin
Jeden znajomy preferował przed, ale potem wypijał szklankę soku wyciśniętego z cytryny i potrafił tak 1,5 godz. zagrać, dopóki menago nie zakazał i nie przypilnował Angel

a apropo piwa, to akurat w biedronce pojawił się kozeł z południa. Nie wiem skąd się dowiedzieli, że to akurat lubię Shy
Odpowiedz
mnie raz się zdarzyło wejść na scenę na konkretnej bani i od tego czasu delikatnie raczej Wink gdzieś tak w połowie usłyszałem dyskretną uwagę 'może byś się k***a nastroił?'. co prawda gram hałas, ale chyba było słychać i tak, tym bardziej, że drugi wioślarz też przed koncertem za kołnierz nie wylewał Big Grin

koziołki, jasny i ciemny, w biedrze przyuważyłem już w sierpniu w miłej cenie 2,70. cena dalej równie miła?

a aktualnie sączę sobie cytrynowy fernet stock plzeń bożkov
Odpowiedz
e tam, wejdźcie na wyższy poziom procentowy
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(25.09.2015 22:42:28)peter napisał(a): e tam, wejdźcie na wyższy poziom procentowy
no dobra, w barku mam jeszcze chyba 3 pamiątki z Tokaju Big Grin

no ale mam wytłumaczenie: muszę się oszczędzać, bo we wtorek wyjazd poza dom na kilka dni, no i następny weekend chyba jednak pozytywnie
Odpowiedz
no przecież jestem na poziomie 30% Wink

[Obrazek: 411019.jpg]
Odpowiedz
od prawie doby pada deszcz, od ponad godziny whisky z colą
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości