Witajcie moi Drodzy!
Dzisiaj chciał bym się podzielić czymś, na co się napatoczyłem przez przypadek z ponad dwa roki temu! Pewnego razu może z nudów poszukiwałem po necie potwierdzeń naukowych na temat działania wszelakich suplementów stosowanych w sportach siłowych czy to bardziej innych ekstremalnych! No tak z samej ciekawości czy za jakiś tam "luksus" warto przepłacać?!
Właściwie poszukiwałem podań o cudownych podziaływaniach na organizm mężczyzny wszelkich boosterów czy tam innych test. freaków! Podnoszących "teścia" o 700%! Czytelnik mógł by pomyśleć,że bardziej może chodziło mi o podniesienia ciśnienia w "ciele jamistym" ponieważ może mi coś brakuję?!
Otóż jeszcze nie!
Problemem suplementów interesuje się zapewne większość menów trenująca jakieś tam sporty! Ja w owym czasie trenując Muay Thay to samo z siebie pojawiła się zajawka o suplach,przyszło to jak by automatycznie ponieważ wynikło to z samej obserwacji innych kolegów trenujących obok lub bezpośrednio twarzą w twarz?! Taka niby zauważalna zasada,że każdy coś tam sobie kombinuje, zauważył ja sobie to wtedy! Pointeresowałem się czy można podnieść współczynnik "odbicia palmy" podczas trudnych treningów ringowych! Pamiętając jak to się było troszku młodszym jak się Jego-tego współczynnika w sobie wiele tak miało! Mogli czołgiem przejechać po człowieku i byś tego nie poczuł!
Ale mowa nie będzie o zdrowym trybie życia a obgadać bym chciał tutaj temat tradycyjnego CHLAŃSKA napojów mniej lub bardziej wyskokowych! Czyli z tematem jakże bardzo odbiegającym o suplach czy tam innych tego typu substancji. Takki poczatek! No jakoś chciałem zacząć temat starając się by głupio to za bardzo nie wyszło! Ale,że tak długo się znamy to pomyślałem se,że można się czymś tam,czymś tam przed kumplami podzielić! Uffff
/Oczywiście w dalszym tym temacie opiszę ja swoje tzw zaczytane odkrycia do jakich żem się dokopał! Teraz Dziewczyna z daleka na Skype dzwoni/ Nareczka do za chwilę !
Właściwie to lubię czasem dać w gaz! Zwłaszcza jak towarzystwo takie jak było na zlocie! Można było b wychlać wtedy całą Pilicę wódki czy to Rakiji! Chociaż ja mam w tym temacie jakieś tam spostrzeżenia,może kogoś to zainteresuje?!
Dzisiaj chciał bym się podzielić czymś, na co się napatoczyłem przez przypadek z ponad dwa roki temu! Pewnego razu może z nudów poszukiwałem po necie potwierdzeń naukowych na temat działania wszelakich suplementów stosowanych w sportach siłowych czy to bardziej innych ekstremalnych! No tak z samej ciekawości czy za jakiś tam "luksus" warto przepłacać?!
Właściwie poszukiwałem podań o cudownych podziaływaniach na organizm mężczyzny wszelkich boosterów czy tam innych test. freaków! Podnoszących "teścia" o 700%! Czytelnik mógł by pomyśleć,że bardziej może chodziło mi o podniesienia ciśnienia w "ciele jamistym" ponieważ może mi coś brakuję?!
Otóż jeszcze nie!
Problemem suplementów interesuje się zapewne większość menów trenująca jakieś tam sporty! Ja w owym czasie trenując Muay Thay to samo z siebie pojawiła się zajawka o suplach,przyszło to jak by automatycznie ponieważ wynikło to z samej obserwacji innych kolegów trenujących obok lub bezpośrednio twarzą w twarz?! Taka niby zauważalna zasada,że każdy coś tam sobie kombinuje, zauważył ja sobie to wtedy! Pointeresowałem się czy można podnieść współczynnik "odbicia palmy" podczas trudnych treningów ringowych! Pamiętając jak to się było troszku młodszym jak się Jego-tego współczynnika w sobie wiele tak miało! Mogli czołgiem przejechać po człowieku i byś tego nie poczuł! Ale mowa nie będzie o zdrowym trybie życia a obgadać bym chciał tutaj temat tradycyjnego CHLAŃSKA napojów mniej lub bardziej wyskokowych! Czyli z tematem jakże bardzo odbiegającym o suplach czy tam innych tego typu substancji. Takki poczatek! No jakoś chciałem zacząć temat starając się by głupio to za bardzo nie wyszło! Ale,że tak długo się znamy to pomyślałem se,że można się czymś tam,czymś tam przed kumplami podzielić! Uffff
/Oczywiście w dalszym tym temacie opiszę ja swoje tzw zaczytane odkrycia do jakich żem się dokopał! Teraz Dziewczyna z daleka na Skype dzwoni/ Nareczka do za chwilę ! Właściwie to lubię czasem dać w gaz! Zwłaszcza jak towarzystwo takie jak było na zlocie! Można było b wychlać wtedy całą Pilicę wódki czy to Rakiji! Chociaż ja mam w tym temacie jakieś tam spostrzeżenia,może kogoś to zainteresuje?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))