Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
(11.10.2015 23:25:54)Bulgaricus napisał(a): Oby nie było tak jak zawsze, że pierwsi się pakujemy. Jestem optymistą i liczę, że tym razem będzie inaczej.

Wszystko się okaże w grudniu, po losowaniu grup. Miejmy nadzieję, że nie będzie to grupa śmierci. Taka faktyczna a nie jak w 2012 ludzie śmiali się, że nie wyszliśmy z najłatwiejszej grupy, ale dla nas "grupy śmierci".

Z perspektywy 3 lat widzę, że owszem słabe punkty są ale i tak całkiem nieźle grają i miło się to ogląda. Ale kto nie ma słabych punktów? Nawet Brazylia dała sobie na MŚ strzelić 7 bramek.

Kurcze... aż sam się dziwię, że tak optymistycznie na to patrzę Smile
Odpowiedz
Jesteście niepoprawnymi optymistami ale i ja do nich się zaliczam.hihihi
Jakby nie patrzeć do czerwca jest czas żeby wszystko przemyśleć i poukładać puzle.
Zobaczymy na mistrzostwach jak to wszystko poskłada Nawałka.
Jakiś zarys jest tylko ta obrona, brak szybkości i zdecydowania.
Tylko tak jak piszecie nie ma reprezentacji która nie ma wad.
Więc bądźmy dalej optymistami.
Odpowiedz
A ja mam inną refleksję. Jakoś koło 60 minuty pomyślałem sobie, że jeśli tego nie spartolą, nie dadzą sobie strzelić brami, to w końcu wygrają nie tylko formalnie (wynik), ale wreszcie zrobią to też mentalnie. Często bywało tak, że na mecz o dużym znaczeniu chłopaki wychodzili jak na ścięcie. Mecz był przegrany już w szatni i zbieraliśmy dwa, trzy w plecy. Tu cała drużyna grała, walczyła i wspierała się. Raz lepiej, raz trochę bardziej nieudolnie, ale tworzyli jeden zespół z jasno określonym celem, o który walczy jedenastu gości w koszulkach z Orłem na piersi. Tego dawno nie było w naszej piłce kopanej, i z tego trza nam się cieszyć Smile
Odpowiedz
Pomylilem sie i dobrze!
Ale mecz nie byl znakomity. Gdyby nie Glik w obronie bylaby katastrofa. Kung Fu Pazdan tragedia.
Sedzia amator.
Obowiazek reprezentacji wykonany. Bo niewyobrazalnym kataklizmem byloby niezakwalifikowanie sie do turnieju 24 druzyn Europy. Jakby nie patrzec na papierze mamy zawodników przynajmniej na pierwsza 15 Europy.
Nie ma hurraoptymizmu z mojej strony. Nie wyglada to zle, ale nie wyglada tez idealnie.
Poczekajmy do grudniowego losowania.
Nie liczmy na szczescie i slabszych rywali. Zagrajmy z lepszym i zrobmy niespodzianke.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Ale przynajmniej oglądanie nie jest już katorgą!
Odpowiedz
Kłopoty kadry siatkarzy w Bułgarii
Odpowiedz
My jedziemy na Euro, Holendrzy niestety nie. Nasi południowi sąsiedzi pozbawili Holendrów wszelkich złudzeń.
Odpowiedz
Szykować się przed telewizory na ćwierćfinał Polska - Słowenia.
Jakie typy?
3:1 dla białoczerwonych.
Odpowiedz
(14.10.2015 15:45:55)aekzal napisał(a): Szykować się przed telewizory na ćwierćfinał Polska - Słowenia.
Jakie typy?
3:1 dla białoczerwonych.

3:0
Odpowiedz
Pierwszy set w plecy, słaba gra!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości