Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasje i zainteresowania (oprócz BG ofc)
(10.11.2015 21:42:43)teresa napisał(a): No,no Arka fajnie. Następna gadka przez telefon to zegarki. Artur chętnie powymienia z Tobą opinie. Z CBA lub innych służb to nie jesteś???.Aferę zegarkowa pamiętamy..

Strasznie zanajbardziej mi spasował POLJOT 23 Jewels automatic! To ten pierwszy na fotce-sriebrnianyj! Chodzi jak cyfrowy atomowy. Teresa no spoko!Pogadać mogę nawet o starych fociakach też lub tyż Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Faktycznie macie racje o zegarkach zwlaszcza z CCCP lepiej teraz nie pisac. Takie mamy czasy / po rosyjsku czasy - zegarek /, badzmy czujni !
Odpowiedz
(10.11.2015 21:56:31)leon1406 napisał(a): Faktycznie macie racje o zegarkach zwlaszcza z CCCP lepiej teraz nie pisac. Takie mamy czasy / po rosyjsku czasy - zegarek /, badzmy czujni !

Леон! Будь всегда начеку!!!  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

[Obrazek: N-654-1.jpg]
Odpowiedz
Jaka fajna fotka ! Nie zapomne wspomnien moich rodzicow z wyzwolenia Krakowa w styczniu 1945 . Rodzice mieszkali w Krakowie na ulicy Lwowskiej czyli przy glownej trasie tranzytowej. Nagle wpadl do mieszkania patrol zolnierzy CCCP a tu na stole lezal zegarek marki szwajcarskiej / takie wtedy byly / i jeden z zolnierzy przesunal caly obruz z zegarkiem w inne miejsce. Zolnierze przyniesli konserwy , jedzenie a moi poczestowali ich tym czym mieli / bimbrem /. Zegarka nie zabrali , a tuszonek zostawili na caly miesiac.
Odpowiedz
(10.11.2015 23:06:37)leon1406 napisał(a): Jaka fajna fotka ! Nie zapomne wspomnien moich rodzicow z wyzwolenia Krakowa w styczniu 1945 . Rodzice mieszkali w Krakowie na ulicy Lwowskiej czyli przy glownej trasie tranzytowej. Nagle wpadl do mieszkania patrol zolnierzy CCCP a tu na stole lezal zegarek marki szwajcarskiej / takie wtedy byly / i jeden z zolnierzy przesunal caly obruz z zegarkiem w inne miejsce. Zolnierze przyniesli konserwy , jedzenie a moi poczestowali ich tym czym mieli / bimbrem /. Zegarka nie zabrali , a tuszonek zostawili na caly miesiac.

Ze wszystkich narodów z jakimi miałem styczność i okazję się nachlać i nażreć to Rosjanie i Gruzini mają u mnie 1 miejsce!!!
Odpowiedz
Mamy może na pokładzie jakichś maniaków starych pocztówek? Sprawę mam, historyczno-detektywistyczną, rzekłbym Smile
Odpowiedz
chcesz spreparować list do pradziadka wysłany za cara, który właśnie doręczyła poczta polska? Big Grin
Odpowiedz
Prawie, usiłuję ustalić datę pierwszego wypuszczenia w obieg pewnej serbskiej pocztówki, czekam na odpowiedź z serbskiego muzeum narodowego, bo ponoć mają kolekcję 4200 kartek, ale pomyślałem, że i tu warto popytać Big Grin
Odpowiedz
idź się napić Tongue
Odpowiedz
właśnie stygnie mi teraflu Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości