Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 3
Reputacja:
76
(12.11.2015 15:34:37)aekzal napisał(a): Panasonica nie brałem pod uwagę i nawet nie czytałem nie mówiąc że nie widziałem.
Córka obraca Canonem jeszcze starą 600D i poleca, tylko jej obiektyw (dokupowała oddzielnie do body) jest sporo droższy od samego aparatu. 
Jak to mówi mój ulubiony gitarist Sergiej Tabacznikow- "Mnie srat na cziem grat" , ze sprzętem foto podobnie! Mój kolega Mikołaj Nowacki(znany fotograf) podobnie się wyraża,a jak ja się wyrażam w tej kwestii to chyba się wszyscy domyślają?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Reputacja:
76
Właściwie to pojadę po konkretniej co do mojego sprzętu na zbyciu! Najpierw tu się spytam zanim go wsadzę na allezło.
Canon 5D Mark 1/pełna klatka/stan bdb + Obiektyw 40/2,8- Pancake/stan bdb j.n/ -na obiektywie nakręcony filtr B+W MRC.
Kupiony na początku 2014r .Z ekspertyzą otwarcia migawki na sumę 3723 !!!!!
Ja co najwyżej zrobiłem nim 2 tyś zdjęć /na pewno nie więcej-nigdy serją!/ To migawka ma mniej niż 6 tyś otwarć!!!!
Zestaw zawiera to co wyżej + pudełko z kablami, ekspertyzę migawki,dokumenty ze sklepu, dekielki,pasek, 2 karty 8 gigowe Kingstone+ czytnik .... Mogę dorzucić torebkę "Lowe pro" od Niego.
Mam też lub tyżż

Lampę błyskową w idealnym stanie,bez śladów użytkowania Canon EX 220.
Za wszystko 3200 pln.
ps.
/Ten fociak był ze mną na zlocie/
Liczba postów: 1,617
Liczba wątków: 0
Reputacja:
116
To chyba najbardziej dyskutowany temat na forum bulgaricus-a.... smutne
Reputacja:
76
Liczba postów: 1,617
Reputacja:
116
Właśnie to falowanie mi się nie podoba ot "lustrzanki" po "Dzien dobry " przez "gra w zera". Narazie ten "eco system" słabo mi się podoba , nie widzę za bardzo dużo wspólnego do poprzedniego forum , prócz nazwy Może to wina moderatorów może po prostu tematy sieę wyczerpały. Cel słuszna, realizacja mam nadzieje ze będzie lepsza w przyszlości.
P.S sorry e nie na temat i nie w ten dział co trzeba wsadziłem post . Tak wyszło
Reputacja:
76
(13.11.2015 15:36:45)orlinezze napisał(a): Właśnie to falowanie mi się nie podoba ot "lustrzanki" po "Dzien dobry " przez "gra w zera". Narazie ten "eco system" słabo mi się podoba , nie widzę za bardzo dużo wspólnego do poprzedniego forum , prócz nazwy Może to wina moderatorów może po prostu tematy sieę wyczerpały. Cel słuszna, realizacja mam nadzieje ze będzie lepsza w przyszlości.
P.S sorry e nie na temat i nie w ten dział co trzeba wsadziłem post . Tak wyszło
Pisz !Kto Ci broni. Rozwijaj to forum. Każdy może. Na starym forum też różne działy były.
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
orlinezze, pisz, twórz wątki, posty, opisuj relacje! Właśnie na to czekamy, także z twojej strony.
Bo jak zaczniemy narzekać to nic z tego nie wyniknie!
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
no to poszedłeś po bandzie! wina moderatorów? że poświęciliśmy swój czas i kasę? że Bulgaricus nie zniknął z powierzchni? pięknie zacząłeś od przepisów, tego nam tu brakuje, potem sam utknąłeś w tym temacie
co do com-u to ostatnie 3 lata dogorywał, szkoda jedynie tekstów które przepadły
mamy zamknąć HP?
jak napisał dżek- kto chce to pisze, nie raz nawoływałem do pisania relacji bo to jest jądro forum; powiem ci tak - liczyłem, że bulgaricusy z BG pokażą, opiszą nam miejsca, zwyczaje, ciekawych ludzi, życie codzienne a tu... dupa, jest was parę osób na forum, a najciekawsza informacja to jak ukisić warzywa ( swoją drogą dobre i tyle ), notabene smaczne są
ps: no to chyba tyle w temacie lustrzanek
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”