Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
(28.11.2015 13:23:41)orlinezze napisał(a): Ja swoje wina domowe, ale gdzie sie podziały 40 litrów sam nie wiem . Oby starczyło do świąt  Smile

następny zapodał do wiwatu, niech was jasna nie powiem co - żegnam, idę pracować, ktoś musi
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Narazie 2 piwka,a o19 impreza się zacznie. ...
Odpowiedz
Peter, podałem trunek weekendowy , to nie znaczy że z rana ...Smile ale teraz to już można co?
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
dziś to kawa, bo przysypiam, ale wczoraj była perła z kija. zdziwiłem się trochę, że w stolycy dostępna
Odpowiedz
(28.11.2015 17:39:53)Tosho napisał(a): Peter, podałem trunek weekendowy , to nie znaczy że z rana ...Smile ale teraz to już można co?

W knajpie marynarskiej przy marinie w Burgas zaczynamy wedlug czasu hmm ....mongolskiego z rumem ale setka =1 lv jak sie tu oprzec,picie kawy z rana to postrzegana jest ostatnio jako hañba Smile
Odpowiedz
(28.11.2015 20:55:05)orlinezze napisał(a): picie kawy z rana to postrzegana jest ostatnio jako hañba   Smile
to chyba faktycznie zmiany, bo ze 20 lat temu o 9 rano, to ciężko było wolny stolik znaleźć gdziekolwiek a kawiarnie i cukiernie były nabite jak rumuński bus z cyganami jadący do szwecji Wink
Odpowiedz
ja dziś będę sobie popijał perełkę z kija a przy okazji sobie do niej również pogram dużo strasznych i mrocznych dźwięków dla szczytnej idei. jak wasze uszy są w stanie wytrzymać ten śmierć metalowy hałas, to zapraszam. wjazd co łaska do puszki na wejściu.
https://www.facebook.com/events/421512084704398/
Odpowiedz
A jutro w Progresji browarki w ruch Smile
Odpowiedz
(04.12.2015 15:56:32)mastika_fan napisał(a): A jutro w Progresji browarki w ruch Smile

a to swoją drogą Big Grin tylko jeszcze nie wiem czy dziś mam biforka, czy jutro afterka Big Grin
Odpowiedz
Dubioza wychodzi o 21, my będziemy uderzać gdzieś pewno około 20:30 Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości