Tu dyskutujemy o sporcie, niekoniecznie bułgarskim.
|
Sportowy Hyde Park
|
|
25.05.2015 21:31:22
niektórzy z Was pamiętają stary, dobry AC Milan z Van Bastenem, Gullitem, Maldinim, Bobanem - dla mnie na początku lat 90tych Rossoneri to był fenomen jak ostatnie lata Barcelona
do dziś pamiętam ( i od czasu do czasu obejrzę ) finał właśnie z Barcą z 1994 wygrany 4:0, co to był za mecz
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
25.05.2015 21:41:13
Taa, kibicowałem wtedy Barcelonie ze słynną trójcą Koeman - Stoichkov - Romario
25.05.2015 21:49:50
no mastika, tak mi przykro - mi zawsze brakowało Stoichkova w Milanie, zadziorny był cholernie
ks. Tischner
25.05.2015 22:46:38
Ekipę mieli niezłą
Co do obecnej Barcy to fakt wg, mnie najlepszy w tej chwili klub na świecie. Real blisko, a Bayern troszkę odpadł. Pamiętacie co "tymczasowy" Jupp Heynckes w zeszłym sezonie zrobił ? Guardiola miał ich wynieść na jeszcze wyższy poziom tymczasem, parę kontuzji: Bastian, Robben itd. i trochę się to wszystko rozjechało na koniec. Mistrza mają, ale raczej nie to był główny cel. Finał Ligii Mistrzów jak obstawiacie? Barcelona na papierze faworytem, ale z taką obroną jaką mają Bianconeri (6 bramek straconych w Lidze Mistrzów), nawet Messi i spółka mogą mieć kłopoty. Widowiska się raczej wielkiego nie spodziewam no, ale obym się mylił. Będę obstawiał under 2,5 u bukmachera
26.05.2015 07:51:45
Wszechwładny Prezes Realu właśnie zwolnił Ancelottiego. No, ale kto bogatemu zabroni
?Ciekawe kto będzie następcą Włocha? Niewielu jest wolnych trenerów z górnej półki. W tej chwili to odchodzący z Dortmundu Klopp i nie bardzo widać kogoś innego. No, ale z taką kasą może sobie wykupi jakiegoś trenera ? Pożyjemy zobaczymy.
26.05.2015 09:43:21
Gdzieś mi mignęło, że Kloppa do Liverpoolu przymierzają
26.05.2015 12:09:24
(26.05.2015 07:51:45)mierzey napisał(a): Wszechwładny Prezes Realu właśnie zwolnił Ancelottiego. No, ale kto bogatemu zabroni Podobno już się uczy hiszpańskiego bo to jeden z warunków.
26.05.2015 12:54:00
Klopp jest cholerykiem - Real to przecież tykająca bomba nerwów, także mieszanka taka to jak wypić 5 espresso naraz
choć coś zaczynają mówić o sprzedaży unisex Ronaldo
ks. Tischner
Podobno jest mocno brany pod uwagę Rafa Benitez. Zresztą wychowanek Realu, choć w pierwszym składzie nigdy chyba nie zagrał.
Niestety krótka edycja mnie "wywaliła" więc dopisek ![]() Przy okazji Lewandowski został wybrany do jedenastki kolejki na oficjalnej stronie Bundesligi. Głosowali kibice, jak znam życie to sporo naszych rodaków nie tylko z Niemiec brało w nim udział ![]() Jest tam też Robben - ostatnie parę kolejek leczący kontuzję, i Boateng, z którym na jednym z ostatnich treningów starł się Lewandowski, za co zostali karnie odesłani do szatni przez Guardiolę. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Co do obecnej Barcy to fakt wg, mnie najlepszy w tej chwili klub na świecie. Real blisko, a Bayern troszkę odpadł. Pamiętacie co "tymczasowy" Jupp Heynckes w zeszłym sezonie zrobił