Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
brzmi jak dobry plan Smile
Odpowiedz
tylko wszystkie polonistki na kolejnych szczeblach edukacji mi zarzucały, że im zamiast wypracowań konserwy przynoszę Tongue
Odpowiedz
nie wiem czy mamy tutaj jakąś polonistkę Big Grin
Odpowiedz
zatem pamięć czas przewietrzyć Tongue niestety zwietrzał również tusz z zapisków, które ostatnio znalazłem, ale po odszyfrowanych z nich słowach-kluczach powinny się raczej odpowiednie szufladki w łepetynie pootwierać Wink
Odpowiedz
To czekamy Sprokecie. A i ja może w końcu dokończę swoją podróż Smile
Odpowiedz
Tez zachecam Smile
Gdy sie przygladam jakie piosenki balkanskie wklejacie, to pamietacie dosc odlegle czasy.
... a teraz jeszcze te butelki po piwie.
W `97 trafila mi sie "4 " w totka-calych 15 000 lewa. Bylo akurat przed wigilia, wiec kupilam za wygrana bombonierke i butelke szampana, bo na tyle starczylo.
10 lat wczesniej tyle kosztowalo 2- pokojowe mieszkanie, a skrzynka piwa chyba 3,20 lv.
Odpowiedz
(10.01.2016 11:08:18)sikornik napisał(a): Tez zachecam Smile  
Gdy sie przygladam jakie piosenki balkanskie wklejacie, to pamietacie dosc odlegle czasy.
... a teraz jeszcze te butelki po piwie.
W `97  trafila mi sie "4 " w totka-calych 15 000 lewa.  Bylo akurat przed wigilia, wiec kupilam za wygrana bombonierke i butelke szampana, bo na tyle starczylo.
10 lat wczesniej tyle kosztowalo 2- pokojowe mieszkanie, a skrzynka piwa chyba 3,20 lv.

no... jakieś 10$. szaleństwo Cool
Odpowiedz
Rakia Smokiniowa Rekolta 2015
Produkcja Baj Goszo z Ahtopola
Zagryzana Szopska Salata
i Petrohanski Sudzuk
Odpowiedz
Мускатова без мезе
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Takiej Nie Mam ale jak bym mial tgo bym tez uzyl