Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znalezione w sieci
Ivan mimo, że nie interesuje Cię moja opinia i o nią nie prosisz to ją wyrażę. W tym wideo zbyt wiele nie ma o Bułgarii. Tylko trzy razy padają słowa Węgry i Bułgaria. Skomentuję to krótko dlatego jeżdżę na wakacje do Bułgarii a jadąc tam jadę przez Węgry. I można powiedzieć w skrócie, że troszkę nieświadomie wypełniam tą przepowiednię. Pozdro Ivan
Odpowiedz
Iwan, nie wiem czemu ten klip ma służyć? Sorry ale nie moglem go obejrzec do konca
Odpowiedz
Ivane ja od 2008 roku mam podobne odczucia co ten kolo. Czas spokoju chyba może się skończyć?! Zresztą od samego początku jestem euro sceptykiem i nadal nim jestem.

Ale mam vidio też dla Ciebie  Smile

Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
(07.01.2016 10:30:17)arka napisał(a): Ivane ja od 2008 roku mam podobne odczucia co ten kolo. Czas spokoju chyba może się skończyć?! Zresztą od samego początku jestem euro sceptykiem i nadal nim jestem.

Ale mam vidio też dla Ciebie  Smile

Arka czasami trworcy.Czytaj pisarze poeci czy rezyserzy filmow maja zdolnosc przewidziec przyszlosc.
Mowie Serio.Arka znajde wiersz bulgarskiego poety z przed 100 lat podam ci zrodlo tez mi powirz ze bylo 24 godziny temu ale prawda jest taka ze poeci i rezyserzy powiedza prawde wczesniej.
P.S
Niech Zyje Prawda w Twoim czy Moim Wydaniu
Odpowiedz
A co z tym pociagiem z Walbrzycha, bo cos mi sie watek urywa ?

Ivanie, gdzie lezy prawda w twoim wydaniu Smile
Odpowiedz
Co do pociągu, na dniach była podana informacja w mediach że w lutym mają zacząć kopać.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Fajne fotografie z Litwy - http://eska.livejournal.com/2208439.html

[Obrazek: 6259852_original.jpg]

Polecam
Odpowiedz
Arka napisałeś polecam - ale co ???. Fotografię, Litwę czy panią z foto a może morze ?? Smile
Odpowiedz
(11.01.2016 19:12:27)Bulgarius napisał(a): Arka napisałeś polecam - ale co ???. Fotografię, Litwę czy panią z foto a może morze ?? Smile

Fotografie polecam, lub fotografie z Litwy!Czy jakoś tak. W linku nad fotografią jest reszta

Литва на фотографиях Ромуальдаса Пожерскиса (1970-1990-е)

[Obrazek: 23360223_l.jpg]
Odpowiedz
Cykl starych fotografii -Такого детства больше нет

[Obrazek: 7291605-R3L8T8D-650-00220.jpg]

link- http://www.adme.ru/zhizn-nostalgiya/tako...et-476205/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości