Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy o wszystkim i o niczym
a tu 32 minuty do wyjścia i na szczęście już nie pada.
Tosho, jak tak dalej pójdzie, to mój przyszłotygodniowy pobyt na pomorzu może spędzę wzorem morsów w wodzie Big Grin Kto będzie pamiętał, że w lutym mogło być 200 st na plusie Angel
Odpowiedz
Jacek jak 200 to ja do wody nie wchodzę, będę miał na twardo hehe
jak będziesz się morsował to pamiętaj o herbacie z rumem
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
na komputerze to powinno się pisać długopisem i mieć gumkę myszkę, jak Malutka w szkole (pozdrowiłem), a nie człowiek kliknie i poleci. Dobrze, że to nie wpłata na jakiś nieprzyjazny rachunek, ale przy temperaturze wody robi faktycznie też różnicę, tak więc zmniejszam do 20 st

W sumie to był swego rodzaju test i moderator okazał się być czujny jak ważka Big Grin
Odpowiedz
(26.02.2016 19:43:55)wolffer napisał(a): ...
W sumie to był swego rodzaju test i moderator okazał się być czujny jak ważka  Big Grin

bobry tak mają Big Grin
ks. Tischner
Odpowiedz
Wchodzę dzisiaj po fajki do kiosku w metrze, słyszę bułgarskie wiadomości w radiu Smile Po krótkiej gadce wychodzi, że pan sprzedawca mieszkał w Sofii, teraz ma tam część rodziny. Przyjemne spotkanie, to był ktoś z naszych forumowiczów? Smile
Odpowiedz
A widzisz, mówią że palenie szkodzi hehe
ks. Tischner
Odpowiedz
Śmigaj do niego juro i niech sie chłop rejestruje na forum Smile
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Akurat załatwiałem sprawy po zupełnie innej stronie miasta niż się poruszam zazwyczaj. Wracając chciałem gościa odwiedzić raz jeszcze, ale akurat miał chwilowo nieczynne Smile Przy okazji zajrzę Wink
Odpowiedz
(25.04.2016 16:02:03)peter napisał(a): A widzisz, mówią że palenie szkodzi hehe
ni cholery. jak kiedyś wciągałem ostatniego macha, to się zatrzymałem i kulturalnie wrzuciłem kiepa do studzienki. gdybym nie palił to kilka metrów dalej właśnie się gzyms z kamienicy urwał i trafiłby mnie w łeb.

która stacja?
Odpowiedz
Marymont, kiosk inmedio Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości