Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
Ja dzisiaj wpłaciłem zaliczkę na pobyt w Byala Cliff Complex, termin 24.07-3.08, jadą nas 2 rodziny (2+2 i 2+3). Dojazd samochodami przez RO. Będziemy w tej miejscowości pierwszy raz, do tej pory Obzor x 3, Sweti Vlas x 1 i Sozopol x 1. Szukamy czegoś spokojniejszego, ale mamy tez nadzieję że nudno nie będzie Smile Pozdrawiam Wszystkich stałych bywalców Białej!
Odpowiedz
Rowniez mielismy jechac do tego complexu,ale maz uparl sie na basen,cisze i spokoj.......mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni.Jedziemy w 4 os dorosle i 2 dzieci.

Mozecie polecic jakies miejsca gdzie mozna dobrze zjesc w Byalej??A i co mozna ciekawego zobaczyc?Chodzi mi o zwiedzanie w okolicy Byalej.
Odpowiedz
Photo 
Nowy Basen ma być czynny w tym roku w Cliffie, takie dostałem zapewnienie administracji przed rezerwacją, pożyjemy, zobaczymy...
Apartamenty mamy z dodatkowymi prywatnymi tarasami na ... dachu... Powinno więc być to miejsce, gdzie w razie czego znajdziemy ciszę i spokój Smile
[Obrazek: 15785095918b.jpg]
Odpowiedz
Fajnie morze tuz tuz......my niestety mamy do morza kawalek.A jak cenowo was wyszlo?
Odpowiedz
Apartamenty z widokiem na morze, 10 nocy, jeden z 1 sypialnią (4 os) 47 Euro/noc i drugi z 2 sypialniami (6 os) 65 Euro/noc.
Odpowiedz
No to drozej o wiele my za apartament 2+2,10 dni 280euro i studio 2 os dorosle 200euro
Odpowiedz
No niestety za widok i bliskość plaży trzeba bulić.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
No wlasnie,tak to dziala chociaz pisalam do tego hotelu i Pani napisala mi taka sama cene za apartament 2+2 w Complex Clif co w Byala Residance czyli 270euro.Ale moj maz wybral opcje Residance.Teraz troche zaluje,ale zobaczymy,moze hotel wynagrodzi nam odleglosc od morza.Mamy nieciekawe wspomnienia z zeszlym rokiem do plazy 200m ale hotel pozostawial wiele do zyczenia.............
Odpowiedz
A na jaki adres pisaliscie do cliffu? Ja za chiny nie mogłem do nich znaleźć bezpośrednich namiarow.

Odpowiedz
(11.03.2016 17:10:35)tata napisał(a): A na jaki adres pisaliscie do cliffu? Ja za chiny nie mogłem do nich znaleźć bezpośrednich namiarow.

Pisalam z glownej strony holidaylettingbulgaria czy jakos tak to chyba jakis posrednik.Zawsze odpisywala mi Vania
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości