Liczba postów: 1,035
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Czyli ta sama strona przez którą ja rezerwowalem. Nie wiem skąd rozbieżności w cenach. Wiem ze dużo taniej były pokoje bez widoku lub z bocznym widokiem. Cennik jest na ich stronie i nie zmienia się bo obserwuje to od pewnego czasu.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 127
Reputacja:
6
Spośród osób wypowiadających się na forum o Białej siedmioro napisało o wyjeździe do naszej wybranej.
Licząc z członkami rodzin oraz z niezabierającą głosu większością wyjdzie spora gromadka. Możemy liczyć na różnorodne opisy, oceny, wrażenia.
Reputacja:
6
Makej, zatem będę miał coś do poczytania za co już teraz dzięki duże. A jak przedstawiają się Twoje plany zwiedzania okolicy? Czy wymyśliłeś oryginalną marszrutę i zajmujący cel?
Reputacja:
6
I tak bogaty, Sozopol nieco ponad 100 km. Byliśmy dwukrotnie choć 21 lat wstecz, jest pełen atrakcji. Pod tym względem Biała i Sozopol leżą na przeciwnych biegunach, ale to przecież dobrze. Wybraliśmy w pełni świadomie. Podobało nam się w Sinemorcu, którego chaotyczna zabudowa w jakiejś mierze przypominała Białą a dwie plaże na obu krańcach i kosa piaskowa były największą atrakcją w 2005 roku. Jechaliśmy przez Belgrad ze śladami amerykańskich bombardowań i interesującym Kalemegdanem wypełnionym Serbami życzliwymi gdy słyszeli polski.