Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Święty Włas / Свети Влас
Hotel Corona to normalny hotel bez żadnego "Uau" ale i bez żadnych przykrych rzeczy.Mnie tam osobiście denerwuje to że na korytarzach sa płytki i słychać każdego kto przechodzi. wiele polaków tam odpoczywa. Naprzeciwko jest całodobowy supermarket,wiec piwo zawsze pod ręką, niedaleko plaży ok 300m , taka sama odległośc do centrum miejscowości. Śniadania dobre, podawane na szwedskim stole przy basenie z widokiem na morze. Zgielk tam jest bo to główna droga prowadząca na plaża i na marinę . Zakupy najlepiej robić w slonecznym w "Janet" ale pewnie to już wiesz. Do tego potrzebny jest niestety samochód.
Jak masz inne pytania - dawaj śmiało
Odpowiedz
(20.03.2016 20:16:12)dżek napisał(a): Serokal. W maju?

Tak, 29.05.2016.

(20.03.2016 20:20:52)orlinezze napisał(a): Hotel Corona to normalny hotel bez żadnego "Uau" ale i bez żadnych przykrych rzeczy.Mnie tam osobiście denerwuje to że na korytarzach sa płytki i słychać każdego kto przechodzi. wiele polaków tam  odpoczywa. Naprzeciwko jest całodobowy supermarket,wiec piwo zawsze pod ręką, niedaleko plaży ok 300m , taka sama odległośc do centrum miejscowości. Śniadania dobre, podawane na szwedskim stole przy basenie z widokiem na morze. Zgielk tam jest bo to główna droga prowadząca na plaża i na marinę . Zakupy najlepiej robić w slonecznym w "Janet" ale pewnie to już wiesz. Do tego potrzebny jest niestety samochód.
Jak masz inne pytania - dawaj śmiało

Dziękuję za odpowiedź  Smile  Wiesz coś może na temat obiadokolacji (HB) w Coronie? Czy warto je wykupować czy lepiej stołować sie poza hotelem? Biuro podało nam cenę 6 euro/os./dzień płatne na miejscu w hotelu. Teraz właśnie zastanawiamy się czy to wykupić. Może znasz jakieś przybliżone i w miarę "świeże" ceny za obiady w restauracjach?
Odpowiedz
Nie wiem o obiadokolacji ale jak za 6 euro to bierz. W następnym budynku jest restauracja polska - tuż obok . Oiady w restauracjach wyjdaznacznie droższe.
Odpowiedz
Witam,

Na pewno nie da się przejść plażą z sveti vlas do SB?
Odpowiedz
(15.04.2016 13:20:01)toudi158 napisał(a): Witam,

Na pewno nie da się przejść plażą z sveti vlas do SB?

Da się przejść bez problemu
Odpowiedz
(22.03.2016 16:55:05)orlinezze napisał(a): Nie wiem o obiadokolacji ale jak za 6 euro to bierz. W następnym budynku jest restauracja polska - tuż obok . Oiady w restauracjach wyjdaznacznie droższe.
Albo zobaczyć jak dają jeść, czy pasuje, i można pewnie na miejscu w hotelu dopłacić Smile
Odpowiedz
kamera online

kamera
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Hej. Czy ktoś z szanownych Bulgaricusów będzie może w terminie od 4.07.-15.07 w Sv. Vlasie ? Spotkanie mile widziane.
Blisko, coraz bliżej... pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Odpowiedz
(28.06.2016 21:36:57)agniecha0103 napisał(a): Hej. Czy ktoś z szanownych Bulgaricusów będzie może w terminie od 4.07.-15.07 w Sv. Vlasie ? Spotkanie mile widziane.
Blisko, coraz bliżej... pozdrawiam wszystkich serdecznie.
ja nie, ale możesz wejść w temat "Kalendarz dojazdowy" w dziale "Sprawy forum". Kilka osób tam znajdziesz
Odpowiedz
Po raz pierwszy wybieram się do Bułgarii, własnie do Sveti Vlas. Wyjazd za 9 dni dlatego zwracam się z prośbą o jakieś info gdzie warto tam się stołować (obiady) i gdzie najlepiej robić zakupy (jakieś markety z płatnością kartą). Z góry wielkie dzięki!
Odpowiedz