Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sozopoł / Созопол
(17.03.2016 14:37:46)kris68 napisał(a):
(09.03.2016 09:41:17)tgstala napisał(a): O Krzysiu widzę, że już temat podkręcasz :-) W tym roku się zrobimy podobnie jak dwa latka temu ;-) Obiecuję Big Grin

żonka powiedziała, że jak się tak znowu
zrobię to wiecej ze mną do Sozopolu nie
przyjedzie Smile trzeba będzie o 2 kieliszki
wypic mniej

To ja wypiję dwa więcej ;-)

(17.03.2016 19:01:51)orlinezze napisał(a): Najlepsza knajpka z  jedzeniem w Sozopolu  (jedna z dwóch które działają całorocznie). Domowa kuchnia, codziennie menu obiadowe z karty   to Bistro Sofia (znana powszechnie "Pri Szopa") . Ceny niskie, jedzenie smaczne , obsługa z dawnego Balkanturist. Zobaczycie tam głównie bułgarów to ta z zielonym dachem .
Nie ma za co Smile
https://www.google.bg/maps/@42.4212147,2...56!6m1!1e1

Powiedz mi czy chodzi o ten zielony namiot? Pozdrowionka
Zasada entropii - na tym polega ta zasada, że świat powoli zmierza do nieuporządkowania, i to co było dobre w gorsze się zamienia, i że do chaosu nieustannie wszystko zmierza...
Odpowiedz
(17.03.2016 19:01:51)orlinezze napisał(a): Najlepsza knajpka z  jedzeniem w Sozopolu  (jedna z dwóch które działają całorocznie). Domowa kuchnia, codziennie menu obiadowe z karty   to Bistro Sofia (znana powszechnie "Pri Szopa") . Ceny niskie, jedzenie smaczne , obsługa z dawnego Balkanturist. Zobaczycie tam głównie bułgarów to ta z zielonym dachem .
Nie ma za co Smile
https://www.google.bg/maps/@42.4212147,2...56!6m1!1e1

Jeśli możesz podaj nazwę ulicy, na której jest ta knajpka
Odpowiedz
Nie znam ulicy , to jest tam gdzie pokazałem na google map , te zielone parasole. A może nie powinienem tyle reklamować , bo latem może będę czekał na stolik Smile
Odpowiedz
Za kotwicą w prawo?
Odpowiedz
przecież to czarno na białym pokazane gdzie to jest,
skwerek przy wejściu na starą część Sozopola, za tymi budynkami są parkingi płatne i marina, z rana można kupić świeżo złowione ryby
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Witam Smile Był ktoś z Was może, lub słyszał opinie o hotelu Ray w Sozopolu ? To jest ulica Misarya Area . Daleko stamtąd do plaży/miasta ? Smile
Odpowiedz
Do plaży Harmanite masz ok. 800 m cały czas ul. Odesa. Do starego miasta myślę, że ok. 1,5 km

Twój hotel masz tu. Zdjęcie z czerwca 2015.
Odpowiedz
(19.05.2016 17:19:51)rafik napisał(a): Witam Smile Był ktoś z Was może, lub słyszał opinie o hotelu Ray w Sozopolu ? To jest ulica Misarya Area . Daleko stamtąd do plaży/miasta ? Smile

Jedyny pozytyw - jest tanio. Nie byłem nigdy w nim ale przed chwilą widziałem na google gdzie sie znajduje...
Jeżeli szukasz coś taniego w okolice i masz samochó weż sobie ten all inclusive http://serena-residence.bg/indexen.php 100zł na osobe , apartamenty, basen , jedzenia jest naprawde sporo i do kavacite masz niedaleko a plaża o wiele lepsza niż Harmanite. do starego miasta weżmiesz sobie busik przy drodze jest przystanek
Odpowiedz
A orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z wypożyczeniem samochodu/ skutera na miejscu? Jest taka możliwość i ewentualnie jakie to są koszty? Smile
Odpowiedz
Hej czy ktoś może dotarł do jakiejś mapki, schematów i/lub rozkładów busów na trasie Burgas - Sozopol ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości