Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Ron Captain Morgan black -ahoj Smile
U nas dziś przedłużony weekend bo lany poniedziałek. a w Święta otkryłem cudna winnice Chatea de Val z północnej bułgarii - białe, czerwone... niesamowicie smakowite wina . Sam zostałem zaskoczony jaestem już fanem tej winnicy , niestety rzadko sie spotyka ich butelek w sklepach
Odpowiedz
(02.05.2016 19:58:55)orlinezze napisał(a): Ron Captain Morgan black -ahoj Smile
U nas dziś przedłużony weekend bo lany poniedziałek. a w Święta otkryłem cudna winnice Chatea de Val z północnej bułgarii - białe, czerwone... niesamowicie smakowite wina . Sam zostałem zaskoczony jaestem już fanem tej winnicy , niestety rzadko sie spotyka ich butelek w sklepach

http://www.chateaudeval.com/products_
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
O właśnie Bate Niki, ten "Samotok " jest super. Sprobuje go zamawiac przez internet bo w Burgasie tego nia ma niestety
Odpowiedz
Po obiadku i drineczkach whisky cola limonką. Na razie wystarczy. Dobry humor.
Odpowiedz
powiem Wam, że nie jestem wielbicielem bimbru (za bardzo wali zwykle drożdżami), ale wczoraj spożywałem o tak delikatnym smaku, że naprawdę był niezły i człowiek się dobrze czuł i czuje, bez jakichkolwiek niespodzianek.
Kłopot był tylko z tym, że przechowywany był w butelkach po wodzie i w pewnym momencie, po otwarciu butelki trzeba było sprawdzić co to jest. Mimo to i tak koleżanka obmyła chyba karkówkę w bimberku. Marnotrawstwo - fakt, ale może dzięki temu szybko zeszła (karkówka oczywiście, nie koleżanka)
Odpowiedz
Weekend weekendem, ja mam przedłużony, dzisiaj święto św. Floriana, po śliwowicy, nalewce z pigwy i wielu innych wynalazkach.
Humorek Smile Smile Smile , nie do końca nawalony bo jakoś piszę, jest ok.
Odpowiedz
No to za Floriana Smile
Odpowiedz
Za Floriana szklaneczka Glenmore nie zaszkodzi a że środa to trudno
Odpowiedz
Ракия
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Florian Florianem piłem za zdrowie kolegów, Andzina i Swoje.
Pozdrowienia dla wszystkich strażaków.
Jutro duście Andzina.
Wasze zdrowie bulgaricusy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości