Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy kupić waluty na wakacje?
Dzisiaj juz 4.41
Odpowiedz
Jeszcze skoczy, potem spadnie na łeb i na szyję. hihihi
Odpowiedz
(05.05.2016 22:30:25)aekzal napisał(a): Jeszcze skoczy, potem spadnie na łeb i na szyję. hihihi

Jak pracowalem w Niemczech tak się ciesiłem jak euro lecialo do góri Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
(05.05.2016 22:30:25)aekzal napisał(a): Jeszcze skoczy, potem spadnie na łeb i na szyję. hihihi

Obyś miał chłopie rację. Chociaż coraz bardziej jestem przekonany, że obecnym przykorytowym chodzi o słabego złotego.
Odpowiedz
sam mam dylemat, na wyjazd jest, tylko czy nie kupić większej ilości.
Zobaczymy.
Niech wracają na wakacje pracujący i po wakacjach studenci może spadnie.
Odpowiedz
To może lepiej zabrać ze sobą USD, CHF albo GBP?
Odpowiedz
(06.05.2016 16:57:47)CarlosPL napisał(a): To może lepiej zabrać ze sobą USD, CHF albo GBP?

A jaka to różnica wszystkie waluty regionu tracą na wartości. Dlatego jak ktoś teraz potrzebuje drożej zapłaci ale i więcej dostanie waluty danego kraju. Natomiast moim zdaniem jak ktoś potrzebuje na wakacje niech poczeka. Mamy obecnie trochę ruchów spekulacyjnych, a zobaczycie co sie będzie działo z euro jak Wielka Brytania zagłosuje za wyjściem z UE w czerwcu 2016 r., dopiero będziecie kupować po 3 zł. Może złotówka w ostatnich dniach więcej straciła, ale zobaczycie do wakacji wszystko wróci do normy i euro będzie po 4.20, jeżeli nic się nie wydarzy specjalnego. Ja osobiście kupuję za pośrednictwem kantorów internetowych i mam na koncie walutowym zarówno euro jak i dolary. Mogę w każdej chwili kartę przepiąć na dane konto i mam tylko jedno przewalutowanie, niż dwa jedno zazwyczaj na euro a drugie na PLN przy znacznie wyższym kursie banku.
Odpowiedz
Nie wszystkie lewa ma stały przelicznik do euro.
Bułgarzy potrafili się ustawić.
Odpowiedz
Wątpię coś aby po 23 czerwca € spadło poniżej 4 zł .
Odpowiedz
napijcie się
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości