Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam kwatery w Sinemorec od sierpnia 2016
Witam serdecznie,
szukam kwatery w Sinemorcu od sierpnia, a dokładniej 1 pokój dwuosobowy z łazienką i klimą. Nie musi być apartament, ale żeby była chociaż mała łazienka. Pamiętam z mojego pobytu na Krymie w 2009 - własnie taki pokój tam mieliśmy. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Bułgarii.
Odpowiedz
pochivka.bg, dotyczące Sinemorca masz tu
Odpowiedz
seaman - jeśli bez dzieci to popatrz  hotel family - pokoje z klimą, śniadanie bardzo liche ( małe ilości ), ale najbliżej plaży Kosy, można w pidżamie iść  Big Grin

frytowski jeździ do Anchor - warunki o wiele lepsze, ale cena też

część z nas nocuje w Achtopolu a na plaże do Sinemorca dojeżdża

widziałem pokoje na żywo  i prawie zaklepałem noclegi w delta, ale z racji, że wieczorem w Sinemorcu to tylko się pije, je i dale pije ( co mi nie przeszkadza absolutnie, ale córa musi mieć jakieś wieczorne eldorado w postaci wesołego miasteczka ) wybrałem Achtopol
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Mogę polecić Stella Maris jest blisko Butamiata - tej drugiej plaży nie kosy http://www.stellamaris-bg.com/eng/index.htm
Odpowiedz
Super! dziękuję za odpowiedzi, ale mnie także interesuje taka opcja: na Krymie są wywieszki na domach (fonetycznie): "Zdajut żilija" - czyli kwatery prywatne. czy takie coś jest np w CZernomorcu? pozdrawiam
Odpowiedz
to gdzie ty chcesz jechać w końcu ?

tak są, w większych miejscowościach typu Obzor czy Achtopol, stoją naganiacze na wjazdach do miasteczek lub siedzą babcie na taboretach jako żywa reklama
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Przepraszam pomyliłem się, chodzi o Sinemorec.
Odpowiedz
Są wywieszki ima swobodni stai przy domach i kwaterach prywatnych, tylko czy w pełni sezonu będą i w jakiej odległości od plaży?
Odpowiedz
Podchodzisz i pytasz o kwaterę i sprawa jasna.
Odpowiedz