Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam serdecznie,
szukam kwatery w Sinemorcu od sierpnia, a dokładniej 1 pokój dwuosobowy z łazienką i klimą. Nie musi być apartament, ale żeby była chociaż mała łazienka. Pamiętam z mojego pobytu na Krymie w 2009 - własnie taki pokój tam mieliśmy. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Bułgarii.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
seaman - jeśli bez dzieci to popatrz
hotel family - pokoje z klimą, śniadanie bardzo liche ( małe ilości ), ale najbliżej plaży Kosy, można w pidżamie iść
frytowski jeździ do Anchor - warunki o wiele lepsze, ale cena też
część z nas nocuje w Achtopolu a na plaże do Sinemorca dojeżdża
widziałem pokoje na żywo i prawie zaklepałem noclegi w
delta, ale z racji, że wieczorem w Sinemorcu to tylko się pije, je i dale pije ( co mi nie przeszkadza absolutnie, ale córa musi mieć jakieś wieczorne eldorado w postaci wesołego miasteczka ) wybrałem Achtopol
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Reputacja:
0
Super! dziękuję za odpowiedzi, ale mnie także interesuje taka opcja: na Krymie są wywieszki na domach (fonetycznie): "Zdajut żilija" - czyli kwatery prywatne. czy takie coś jest np w CZernomorcu? pozdrawiam
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
to gdzie ty chcesz jechać w końcu ?
tak są, w większych miejscowościach typu Obzor czy Achtopol, stoją naganiacze na wjazdach do miasteczek lub siedzą babcie na taboretach jako żywa reklama
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Reputacja:
0
Przepraszam pomyliłem się, chodzi o Sinemorec.
Liczba postów: 2,067
Reputacja:
141
Są wywieszki ima swobodni stai przy domach i kwaterach prywatnych, tylko czy w pełni sezonu będą i w jakiej odległości od plaży?
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
Podchodzisz i pytasz o kwaterę i sprawa jasna.