Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamówienie pasiaste koszulki z BG !!!
Na III zlot taki desant zrobimy, że nie ma h... we wsi!
dzięki Sproket, na rozmiarówkę spojrzałem jakiś czas temu i widzę, że obecnie brakuje jakieś 7 cm (ale nie mi, tylko jej, tej koszulce). Ja i owszem mam zamiar schudnąć, tylko nie wiem jeszcze do końca kiedy to nastąpi.
Tak więc definitywnie odpadam.
(12.05.2016 19:18:00)wolffer napisał(a): dzięki Sproket, na rozmiarówkę spojrzałem jakiś czas temu i widzę, że obecnie brakuje jakieś 7 cm (ale nie mi, tylko jej, tej koszulce). Ja i owszem mam zamiar schudnąć, tylko nie wiem jeszcze do końca kiedy to nastąpi.
Tak więc definitywnie odpadam.

powinieneś wejść. ostatni rozmiar to jest standardowy XXL. te które noszę mają właśnie 128 obwodu w klacie (FOTL na przykład, albo ten czarno czerwony kariban, co w nim byłem na zlocie)
Ja też gabarytami nie pasuję do bułgarskiego mariaka, ale co tam.  Dżek ma rację. Desant musi być po ...u fest!
A jak pojadę na żagle to może będą mi salutować??? Fakt, 30 lat temu szedłem za grupą Polaków późnym wieczorem po Bukareszcie w ciemnym długim płaszczu i wartownicy przy pałacu Prezydenta mi salutowali!!!
No więc poproszę jednak 1 sztukę 182/120. Będzie trochę za długa i ciut przyciasna, ale co tam.
Wolffer bierz, wbijemy się jakoś.
Pozdrawiam, Hary.
na razie trzy poproszę
194/112
194/128
182/96
puściłem info po kolegach coby większe zamówienie było, więc pewnie będę jeszcze aktualizować.
Temat troche sie przeciągnął , bo BateNiki ma inne sprawy na głowie . Rozmawiałem z nim i sprawe przejmuje ja . Oto warunki zamówiebia koszulek :
1. Koszulki zamawiamy do czwartku 19-go maja ,wieczorem. W piątek rano składam zamówieinie
2. Wszytkie kozulki jak je zrobią, przyjda do mnie do Burgas . Ja za nich zapłacę i jak będziecie na miejscu na wakacje ode mnie je odbierać . Dlatego też koszulki zamawiaja TYLKO stali bywalcy forum
3. Cena koszulek będzie jak mówił BateNiki ok 16 lw raczej drożej niż taniej Smile
4. Zamówienie przosze składać tu utworze tabelke której będe wypełniał.
5. Wszytkie pytania na temat koszulek prosze wysyłać do mnie na priv, żeby nie zaśmiecać tematu.W tym temacie TYLKO I JEDYNIE składamy zamówienia
7.Tabelka umieszczam poniżej . Kto nie zna bułgarski : bo wertykale jest wysokość po horyzontale obwód klatki "pacjenta"
Do dzieła bo czasu nie wiele

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]
Prosze osób które zamawiali L i XL rozmiary jak Mastika, Peter etc o podanie rozmiarów wedlug tabelki 70,72,74,76,78 lub 80 oraz ilość sztuk
Narazie tabelka wygląda tak
(16.05.2016 13:53:11)orlinezze napisał(a): Prosze osób które zamawiali L i XL rozmiary jak Mastika, Peter etc o podanie rozmiarów wedlug tabelki  70,72,74,76,78 lub 80 oraz ilość sztuk

orlin, pomieszałeś trochę. 80 i inne dane z tej tabeli (których jest w sumie 4, i które gdzieś powyżej wklejałem z tłumaczeniem na polski) to nie rozmiar tylko długość koszulki od szyi w dół podana w centymetrach dla wzrostu z lewej strony i obwodzie klatki piersiowej na górze tabeli. rozmiarem są parametry wzrost/klatka piersiowa i jest ich w sumie 36
[Obrazek: tab1a.jpg]
(16.05.2016 14:20:47)sproket napisał(a):
(16.05.2016 13:53:11)orlinezze napisał(a): Prosze osób które zamawiali L i XL rozmiary jak Mastika, Peter etc o podanie rozmiarów wedlug tabelki  70,72,74,76,78 lub 80 oraz ilość sztuk

orlin, pomieszałeś trochę. 80 i inne dane z tej tabeli (których jest w sumie 4, i które gdzieś powyżej wklejałem z tłumaczeniem na polski) to nie rozmiar tylko długość koszulki od szyi w dół podana w centymetrach dla wzrostu z lewej strony i obwodzie klatki piersiowej na górze tabeli. rozmiarem są parametry wzrost/klatka piersiowa i jest ich w sumie 36
[Obrazek: tab1a.jpg]

Ok Narazie tabelka wyglada tak , prosze składać zamówienia
1x 176x96 poproszę Smile