Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotel Festa Panorama Nesebyr
Proszę wpisywać opinie o hotelu Festa Panorama porady osób które w nim były!
Z uwagi iż w tym roku w sierpniu wybieram się do tego hotelu będę wdzięczny za wszelkie informacje o nim.
Jest to mój pierwszy wyjazd do bułgarii więc nie wiem czego sie spodziewać do tej pory wyjeżdżałem tylko do Turcji więc ciekaw jestem jak bułgaria wypada właśnie w porównaniu z tamtymi hotelami w turcji. W turcji byłem w hotelach 4 i 5 gwiazdkowych ten jest 4 gwiazdkowy?
Odpowiedz
Tak ten jest 4 gwiazdkowy, nie ma czego sie obawiać. napisałem ci więcej w twoim poprzednim wątku
Odpowiedz
Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z parkowaniem samochodu bo z tego co widzę na street view to na terenie hotelu kilka miejsc parkingowych i to nie mam pewności czy dla gości hotelowych czy może tylko dla personelu albo gości Vip?
Jeżeli się okaże że na terenie hotelu nie ma możliwości parkować to gdzie bedę mógł zostawić samochód na 10 dni żeby był w miare bezpieczny?
Jak z parkingami przy ulicy czy sa płatne jeżeli tak to jaki koszt na 10 dni?
Odpowiedz
wykonałem czynność kliknięcia na stronę twojego hotelu i jest tam opcja parkingu rezerwowanego podczas płatności, a nie znamy warunków na jakich dokonałeś rezerwacji. Ktoś, kto będzie niedługo w Nessebar lub SB może ci kliknąć i przesłać aktualne ceny parkingów, np. w Elenite jest to 5euro za dobę. W Nessebar masz parking przy nadbrzeżu, a w SB w części południowej znajdzie się przy głównej ulicy. Nie radzę na ulicy na dziko, cała operacja usunięcia takiego sprzętu zajmuje im 2-3min.

Uprzedzając pytania, tutaj są inne udogodnienia dostępne w ww. hotelu
Klimatyzacja w hotelu : tak
Sejf w recepcji : tak , przy płatności
Sejf w pokoju : nie
bezprzewodowy dostęp do Internetu w hotelu : tak , za darmo , Wi-Fi w miejscach publicznych
Wi-Fi w pokojach : tak , przy płatności
Recepcja: 24 godzin
Winda : tak
Parking: Tak, przy płatności
Shuttle bus : brak
Salon : tak , za darmo
kącik TV : tak
Room service : brak
Karty kredytowe: tak, Visa, Master , Maestro , American Express
Centrum biznesowe : brak
Sala konferencyjna / bankietowa : tak , Mała sala - 60 pax , duża sala -120 pax , multimedialny, flipchart , projektor, system audio , bezprzewodowy dostęp do Internetu
Pralnia / pranie chemiczne : tak
Udogodnienia dla niepełnosprawnych : tak
Odpowiedz
hotel zarezerwowany przez biuro podróży Necermann i nic tam nie pisze w umowie o parkingu.
Pisałem bezpośrednio do hotelu i nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi odnośnie parkingu jedynie że jest parking płatny 5 euro za dobę ale że ilość miejsc jest ograniczona i dlatego pytałem co z parkingami poza hotelem bo może sie okazać po przyjeździe do hotelu nie bedzie wolnych miejsc i nie mam pojęcia gdzie mam szukać parkingu poza hotelem.
Dlatego jeżeli ktoś będzie parkował samochód w Neseber będę wdzięczny za namiary na parking żebym miał alternatywę gdyby się okazało że na parkingu hotelowym brak wolnych miejsc!
Odpowiedz
Może niech Neckermann Ci pomoże skoro u nich kupowałeś.
Odpowiedz
W Nessebarze miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Są parkingi płatne i myślę.,że w ostateczności tam zaparkujecie. Koszt to ok. 10 lv za dobę. To samo jest w Sozopolu gdzie jeżdżę...
Odpowiedz
... aaa, to z hotelem jak widzę loteria, jak będzie to będzie a jak nie to nie. Tak też się zdarza przy większym zagęszczeniu. No to tylko zostaje Ci ktoś kto faktycznie tam lub w pobliżu był, albo w tym roku będzie przed Tobą. Pozdr
Odpowiedz
(15.05.2016 16:26:20)jozefTarnów napisał(a): hotel zarezerwowany przez biuro podróży Necermann i nic tam nie pisze w umowie o parkingu.
Pisałem bezpośrednio do hotelu i nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi odnośnie parkingu jedynie że jest parking płatny 5 euro za dobę ale  że ilość miejsc jest ograniczona i dlatego pytałem co z parkingami poza hotelem bo może sie okazać po przyjeździe do hotelu nie bedzie wolnych miejsc i nie mam pojęcia gdzie mam szukać parkingu poza hotelem.
Dlatego jeżeli ktoś będzie parkował samochód  w Neseber będę wdzięczny za namiary na parking żebym miał alternatywę gdyby się okazało że na parkingu hotelowym brak wolnych miejsc!

Jest kilka parkingów w miescie świetnie powiązane systemem informacyjnym jak w galerij hanlowej lub jak w niemieckich miast- pokazują na który parking ile jest miejsc i w jakim kierunku trzeba jechać.
Cena jest:
1-4 godz po 2 lv /godz
5-24 po 8lv
tak to wygląda:
https://www.google.bg/maps/@42.6594825,2...312!8i6656

http://nessebarinfo.com/%D0%A1%D1%83%D0%...D1%80.html
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Czyli do ceny hotelu dołącz 8 lv.

W Neseberze czy Sozopolu załatwianie noclegu zaczynamy od organizacji parkingu.
Odpowiedz