31.05.2015 00:00:40
Północ, czas spać, a nie chlać. Kto na mszę wstanie rano?
Pzdr
Marek
|
Jest weekend, co pijemy? ;)
|
|
02.06.2015 21:02:47
w taki upał tylko piwo...
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
02.06.2015 23:41:06
Ojoj poezja. Przez chwilę jak zobaczyłem powyższe zdjęcie poniosła mnie fantazja. Za takie specjały też bym mógł pomarznąć.
03.06.2015 11:07:27
Ponieważ weekend zaczynam za 4 godziny
i jest to długi weekend , jutro z kolegą i jego chłopakami bliźniakami wyprawa do Ostrawy po pifka .Nie wiem kto się bardziej cieszy, (my czy chłopaki), bo są na etapie poznawania świata i nowych wyrazów. Ostatnio w Czechach, (byli z nami pierwszy raz) poznali wyrazy: Lentilki, Studencka, McDonald(fuj, ale czego się nie zrobi, żeby chwilkę spokoju mieć ). Nasz plan wygląda następująco: piwa z 12 % ekstraktu, z goryczką. Najlepiej mix. Jak plan uda się zrealizować to nie omieszkam się pochwalić .U Czechów w związku z tym, że jest prawdziwy rozdział państwa od kościoła to normalny dzień pracy. Więc jak ktoś ma blisko i lubi dobrego browara warto może wyskoczyć ?
03.06.2015 15:22:22
Ja też w weekend w Ostrawie będę ale ja obiecałem rodzince swojej i siostry, że do Zoo ich zabiorę, no piwko też na pewno będzie. No i lentilki i studencka też. Taki standard wyjazdów do Czech
.
03.06.2015 15:33:49
Jest weekend! Uff..po pracy, zakupach otworzyłem Mythos z Lidla! Daje radę. Jutro wyjazd na Podlasie nad J. Wytyckie. Coś chyba będzie pite. Obym rano obudził się z zakwasami po bieganiu a nie z kacem.
03.06.2015 17:06:32
Niestety dzisiaj dopiero ok. 23 drineczek może dwa podczas przeglądania forum
(03.06.2015 15:22:22)Bulgaricus napisał(a): Ja też w weekend w Ostrawie będę ale ja obiecałem rodzince swojej i siostry, że do Zoo ich zabiorę, no piwko też na pewno będzie. No i lentilki i studencka też. Taki standard wyjazdów do Czech Jak rodzinki lubią ZOO to proponuję kiedyś odwiedzić to w Pradze. Jedno z najlepszych w Europie. Tylko z dziećmi to cały dzień zejdzie. Ale są i baseny dla dzieciaków (brodziki), knajpy, kolejka linowa. Np kozice górskie mają taki skalny stok, że koparka mi opadła. Widać je było, ale sokoli wzrok trzeba mieć, albo lornetkę. Polecam. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|