Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nawigacja, mapy na których jeździmy.
Automapa w moim BLOW też zdychała z przegrzania. Ostatni raz z tym wynalazkiem, niedopracowane to wszystko cały czas a już działają przecież sporo latek!
Odpowiedz
podsumowując...pozostaje kupić taki oto sprzęt - Garmin Nüvi 2597LMT
Odpowiedz
Jak ktoś kupi niech podzieli się spostrzeżeniami. Sam chętnie bym spróbował ale mój ttom XXL IQ dycha i odpukać oby działał dalej. Chociaż trochę mnie drażni bo nie jest to wersja z dozywotnimi aktualizacjami. Pzdr
Odpowiedz
Kupiłem właśnie garmina 56LM z dyskiem ssd, dożywotnie mapy...zobaczymy ...
Odpowiedz
ja zanabyłem droga kupna tom toma, od razu aktualizacja ( prosta niezmiernie ) i w weekend planowanie trasy, jak na razie pozytywne wrażenia
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Przy powrocie na Słowacji spotkałem auto tom toma z dupnym aparatem (kamerą ?) na dachu, widac chopaki swoje mapy robią Smile
Odpowiedz
(06.08.2015 21:56:50)peter napisał(a): ja zanabyłem droga kupna tom toma, od razu aktualizacja ( prosta niezmiernie ) i w weekend planowanie trasy, jak na razie pozytywne wrażenia

peter - dlaczego tom tom???
Odpowiedz
z opinii paru znajomych lepsze pokrycie w bg i ro
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
wymienimy doświadczenia po powrocie, ja z opinii wybrałem garmina :-)
Odpowiedz
Big Grin 
Witam,

Po roku przerwy ponownie Bułgaria Smile

Mam jedną prośbę - padła mi ostatnia navi i nie chcę wydawać pieniędzy na kolejną.

trasę ogólnie znam (kilka lat) ale w miastach mogą być niespodzianki.

Dlatego mam pytanie - czy ktoś z Was zna jakieś navi na telefon (Android lub IOs) działajace offline i mogące poprowadzić mnie od PL do Sozopolu

Pozdrawiam
Odpowiedz