Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Północ, czas spać, a nie chlać. Kto na mszę wstanie rano? Big Grin

Pzdr
Marek
Odpowiedz
Niektórzy mają już weekend! Big Grin

[Obrazek: IMG_5330.JPG]

Pzdr
Marek
Odpowiedz
w taki upał tylko piwo...
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
U nas zimno, trzeba się grzać... Wink
[Obrazek: eRp2bJ_A-NnQVTbKLEUHHWUgopin8wAtZFSyZOb7...65-h697-no]

Pzdr
Marek
Odpowiedz
Ojoj poezja. Przez chwilę jak zobaczyłem powyższe zdjęcie poniosła mnie fantazja. Za takie specjały też bym mógł pomarznąć. Smile
Odpowiedz
Ponieważ weekend zaczynam za 4 godziny Smile i jest to długi weekend Smile Smile, jutro z kolegą i jego chłopakami bliźniakami wyprawa do Ostrawy po pifka Smile Smile.
Nie wiem kto się bardziej cieszy, (my czy chłopaki), bo są na etapie poznawania świata i nowych wyrazów.
Ostatnio w Czechach, (byli z nami pierwszy raz) poznali wyrazy:
Lentilki, Studencka, McDonald(fuj, ale czego się nie zrobi, żeby chwilkę spokoju miećSmile).
Nasz plan wygląda następująco: piwa z 12 % ekstraktu, z goryczką. Najlepiej mix. Jak plan uda się zrealizować to nie omieszkam się pochwalić Tongue.
U Czechów w związku z tym, że jest prawdziwy rozdział państwa od kościoła to normalny dzień pracy. Więc jak ktoś ma blisko i lubi dobrego browara warto może wyskoczyć Smile?
Odpowiedz
Ja też w weekend w Ostrawie będę ale ja obiecałem rodzince swojej i siostry, że do Zoo ich zabiorę, no piwko też na pewno będzie. No i lentilki i studencka też. Taki standard wyjazdów do Czech Smile.
Odpowiedz
Jest weekend! Uff..po pracy, zakupach otworzyłem Mythos z Lidla! Daje radę. Jutro wyjazd na Podlasie nad J. Wytyckie. Coś chyba będzie pite. Obym rano obudził się z zakwasami po bieganiu a nie z kacem.
Odpowiedz
Niestety dzisiaj dopiero ok. 23 drineczek może dwa podczas przeglądania forum Smile
Odpowiedz
(03.06.2015 15:22:22)Bulgaricus napisał(a): Ja też w weekend w Ostrawie będę ale ja obiecałem rodzince swojej i siostry, że do Zoo ich zabiorę, no piwko też na pewno będzie. No i lentilki i studencka też. Taki standard wyjazdów do Czech Smile.

Jak rodzinki lubią ZOO to proponuję kiedyś odwiedzić to w Pradze. Jedno z najlepszych w Europie. Tylko z dziećmi to cały dzień zejdzie. Ale są i baseny dla dzieciaków (brodziki), knajpy, kolejka linowa. Np kozice górskie mają taki skalny stok, że koparka mi opadła. Widać je było, ale sokoli wzrok trzeba mieć, albo lornetkę. Polecam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości