Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protesty,Strajki,Demonstracje
Jacky , to związane jest z badaniem konsumenckim sprzed kilku tygodni , które udowodniło iż w 6 z 16 badanych popularnych Marek majonezu wogóle nie występują jajka jako składowa, pytanie co tam jest....
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
to co zawsze:
polepszacz smaku, woda,sól, zagęszczacze różnej masci, barwniki, konserwanty i 1/2 tablici MendeleewaSmile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
nie no, Wy się tu spieracie o jakieś jajka, a tu taka ładna protestantka, mniam mniam Angel Big Grin
Odpowiedz
Majonez w BG najgorszy i bez smaku od zawsze Wink
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
(14.06.2016 21:57:04)wolffer napisał(a): nie no, Wy się tu spieracie o jakieś jajka, a tu taka ładna protestantka, mniam mniam  Angel  Big Grin

Też to zauważyłem i w sumie się pytam o co chodzi... Heart
Odpowiedz
To samo (czyli bez smaku) dotyczy niestety keczupu. Ale za to mają lutenice Big Grin
Odpowiedz
(14.06.2016 21:57:04)wolffer napisał(a): nie no, Wy się tu spieracie o jakieś jajka, a tu taka ładna protestantka, mniam mniam  Angel  Big Grin

protestantka taka, że aż jajka w majonezie, powiadasz? Big Grin

bg majonez nie wiem do czego się nadaje, ale na pewno nie do jedzenia. postawcie się mojej w bywszej sytuacji jak tym majonezem sałatki jarzynowej nie spie... zepsuć Tongue po całej sofii w poszukiwaniu głupiego słoika hellmannsa albo innego jadalnego latałem jak debil przed świętami wielkanocnymi w 1997 ... no bo jak to tak święta bez sałatki?
Odpowiedz
Majonez samemu zrobić.
Odpowiedz
naj-lepiej z jajek ze szczeszliwych kurSmile)))

A my bułgarski majonez bardzo smakuje!
Tak sobie jem lyżeczką z chlebem.
Tylko taki z "olineza"
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Jajka ugotować . Żółtka utrzeć z musztardą . Dodać śmietanę . Sól i pieprz. Nie znoszę majonezu i w Polsce. Tylko to mi podchodzi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości