Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy o wszystkim i o niczym
to może jak ktoś ma więcej danych lub zdjęć niech stworzy temat o Carewie
bo ten to jest taki temat śmietnikowy, jak w tytule: o wszystkim i niczym coby innych nie zaśmiecać pojedyńczymi wtrąceniami
Odpowiedz
Centrum nurkowe to w drugą stronę??
Odpowiedz
Na Arapii jest budka z nurkami. Nawet kiedyś korzystałem z ich usług, pisałem o tym tu.

Dobra, Igi zakładasz wątek o Carewie? Ja też coś od siebie dorzucę. Smile

Pzdr
Marek
Odpowiedz
abstrahując (fajne słowo, podoba mi się) od wielu spraw (ale nie mogę niestety od wszystkich), pozwólcie, że przynajmniej w tym temacie, czyli o wszystkim i o niczym, się pośmieję.
Uwaga zaczynam haaaaaaaaahaaaaaahaaaa ha Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Confused Confused Confused Confused hiiiiiiiiiiiiiiihihihihihihi hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeeeeeeeeeeeeee Big Grin Big Grin Big Grin , no dobra, wystarczy Confused Confused Confused Confused Confused Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin jep

siem rozładowało trochę, howgh
Odpowiedz
śmiech to podobno zdrowie Big Grin
Odpowiedz
(20.06.2016 16:26:21)mastika_fan napisał(a): śmiech to podobno zdrowie Big Grin
mam nadzieję  Big Grin  już mi przeszło  Smile
ooo, trzepłem komara kapuciem Angry i mucha oberwała Confused
Odpowiedz
aaa nie chce mi się
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
"Trzepłem komara" - dobre Jacek![emoji2]

TapaTalkiem klepane.

Pzdr
Marek
Odpowiedz
(20.06.2016 20:09:52)frytowski napisał(a): "Trzepłem komara" - dobre Jacek![emoji2]
z innych zwierząt na "k" komar będzie najbardziej właściwy w obecnych czasach, ale to tylko komar jest o wiele mniejszy od tych innych, a nie te inne rzeczy, żeby nie było Angry
dobra, już całkiem przeszło, nie rozwijam, bo nie wiadomo co jeszcze wyjdzie
Odpowiedz
Acha... wiesz, ja ścisły umysł jestem. Potrzebuje precyzyjnego przekazu.[emoji2]
Faktycznie, koń większy jest od komara.

TapaTalkiem klepane.

Pzdr
Marek
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości